Tacksam

Cred till min man som tagit den här semesterveckan till att beta av tråkiga saker i hemmet, som vi annars inte tar oss tid för. Den bästa förändringen är nog dörrarna (som blev så fina!) eller dimmerknappen i sovrummet. Min man har alltså gått upp tidigt när jag gått till jobbet och målat dörrar, städat (och då menar jag verkligen grovstäda; tex ugnen, avfrostat frysen, tvättat fönster, vårstädat terassen), samt haft elektriker och ingenjörer hemma. Han har också sett till att jag har haft mat färdig att äta när jag kommer hem från jobbet, även om han inte skulle vara hemma just då.

Själv har jag gjort det lilla jag kunnat för att försöka få det att “se ut” som om jag också är på semester med honom. Jag har druckit vin med honom i veckodagarna, tagit en spontanlunch tillsammans i igår, inte pratat jobb, varit uppe senare än jag brukar på “school nights”, och låtit honom helt bestämma vad vi ska göra på kvällarna.

Jag vet att min man tänker precis som jag – att semesterdagarna är dyrbara – och man vill ta vara på dem så mycket man bara kan och hitta på roliga saker. Visserligen har ju min man hela 14 veckor semester om året and I can’t keep up, men han förtjänar verkligen varenda dag ska jag säga. Och jag är så tacksam för allt han gjort i hemmet den här veckan <3

Gillar

Kommentarer