Swingers

Igår träffade jag min svenska vän vid tunnelbanestationen Bank i öst-centrala London, och vi gick sedan till Revolution för några cocktails. Jag drack bland annat en Caribbean Passion-drink som var helt underbar. Det var verkligen en perfekt blandning av mango, kokosnöt och amoretto. Mmm, ibland är det så gott med cocktails!
Det var roligt med en catch up eftersom vi inte hade setts sen bröllopet. Också roligt att träffas i en del av London vi inte brukar hänga i. Jag har jobbat vid Bank och 30 St Mary Axe ett par gånger, men annars har jag inte gått runt där så himla mycket. Det kändes faktiskt ganska dött där på en lördag. Bara höga kontorsbyggnader och stängda butiker/restauranger. I alla fall var det trevligt att träffa min vän och höra hennes roliga historier från Oktoberfest och Halloween. Och jag fick dela med mig av mina roliga historier från Palma och Bognor Regis.
Min man hade uni i lördags och min väns pojkvän jobbade, men de mötte upp oss lite senare mot kvällen och vi alla gick till Swingers för att spela minigolf! Var riktigt upphypad för detta ställe, för jag har hört att det ska vara riktigt bra. Det är en minigolfbana byggd runt en pub, så man kan dricka alkohol samtidigt som man spelar. Det fanns bord att ställa drinkarna på vid varje hål, så det var definitivt uppmuntrande att dricka samtidigt som man spelade. Det gillar vi!
Vi hade inte bokat några biljetter i förväg, men det gick bra att köpa biljetter där. Dock fick vi köa i kanske 45min, men det gjorde ju ingenting eftersom det samtidigt var en pub. Så vi satte oss ner och drack lite öl och vin medan vi väntade. Det var en härlig stämning där inne med hög musik, mycket folk och mycket sittplatser. Det fanns även mat där om man ville äta. Hittade också den här golfbilen ovan som vi fick lov att ta bilder i. Alla röstade för att jag nog är den bästa drinkdrivern så jag fick köra.
Jag var så taggad på minigolf! Undrade dock hur bra jag skulle vara efter ett antal cocktails och glas vin, men jag tror bara jag blev bättre 😉 För vem tog ledningen direkt och höll i den ordentligt enda till slutet? Jo, jag såklart. Fick 2:or eller 3:or på alla banor utom en, men det var inte tillräckligt för att hamna på veckans leaderboard. Jag var 3 slag från att hamna på 10:e plats och vinna gratisdrinkar!
Efter några timmar inne på Swingers (som jag definitivt vill besöka igen; det var så roligt!) gick vi vidare för att hitta ett middagsställe. Det fanns som sagt mat inne på Swingers, men vi ville ha något annat än en hamburgare eller nachos. Nu i efterhand skulle vi nog stannat där och ätit. Bank/Liverpool Street/Aldgate är verkligen ganska dött på helgerna. De flesta restauranger vi passerade var stängda.
Vi insåg ganska snabbt att vi inte kunde välja och vraka på middagsställen, men blev glada när vi hittade en italiensk restaurang i Aldgate som hette Mattarello. Där bestämde vi oss för att äta middag och pasta. Jag beställde in Lasagne, och jag måste säga att det stora plusset var att det var en av de godaste lasagnena jag någonsin ätit. En alldeles mjuk, grön lasagne som smälte i munnen. Minuset var att den kostade £13,50, som jag förväntar mig att en lasagne ska kosta, men det var VÄRLDENS minsta portion! Det var en barnportion som jag absolut inte blev mätt på. Tänkte positivt att osten kanske mättar, men nej.
De andras pastarätter var också små i portionen, och ingen av oss blev tyvärr mätta. Det var så synd eftersom maten var riktigt god. Men den var inte alls prisvärd. Jag skulle behövt två portioner till för att kalla det en middag, så skulle i så fall spenderat över £40 på en lasagne... Nej tack. Jag och min man stannade istället vid vårt lokala kebabställe på vägen hem och köpte med oss lite strips. Hade i alla fall en supertrevlig lördag!

Gillar