Svarta hyllor

Vi fortsätter att fixa med saker här hemma, sakta men säkert. Köpte svarta hyllor för ett par veckor sen från IKEA, och nu har vi satt upp den ena ovanför tvn i vardagsrummet, och den andra i gästrummet.
Vardagsrummet är nu helt klart. Jag är 100% nöjd med det här rummet och det känns jättebra. Det blev precis så där mysigt och stilfullt som jag ville ha det med mycket grått och svart och lite vitt. Älskar varenda liten detalj. Klockan, barskåpet, bröllopscollagen, samt att lampan vi fick av mamma och pappa i bröllopspresent äntligen kommit upp på hyllan ovanför tvn.
Gästrummet är fortfarande inte helt klart, men jag känner ingen brådska med att köpa gardinstång, få upp tvn osv. Lägenheten är riktigt trivsam som den är just nu och vi tar det som sagt lugnt. Det blev i alla fall ännu en liten förbättrning med hyllan på väggen. Jag ställde upp min resesparbössa där, en ljusslinga och lite annat smått och gått. Det blev riktigt fint. Har flyttat runt min "datumskloss" i flera veckor eftersom jag inte riktigt bestämt vart den passar in bäst än. Troligvis får den sin plats på hyllan i gästrummet igen. Inredning är så roligt.

Gillar