Svart spegel

Jag och min bror fortsätter att dra inspiration från varandra när det kommer till inredning. Jag köpte faktiskt en hallspegel för flera månader sedan, men som inte kommit upp än. Den är väldigt tung och ska fästas i en stenvägg som jag är lite osäker på. Jag ser helst att pappa hjälper mig med det haha.

Därför ligger fortfarande mina speglar bakom soffan i gästrummet och väntar på pappa, medan min bror, som kopierade mig och köpte en likadan spegel mycket senare, redan har fått upp sin på väggen. Det var roligt att se hur den såg ut när den satt uppe.

Jag skulle ta kort på spegeln framifrån, men det blev istället en selfie med mamma. Efter att ha sett spegeln uppe, tror jag att jag kommer köpa en till eftersom min hall är så lång. Man kan ju aldrig ha för mycket speglar, och jag vill få bort så mycket av den vita väggen i hallen som möjligt. Så pappa, sluta åk till andra länder runt om i Europa, och åk mer till England som du brukade göra. Jag behöver din hjälp för att saker ska fortsätta att gå framåt här hemma haha.

Nu - luncha på mina fiskkakor med potatissallad och grillad paprika innan jag måste förbereda för mina möten i Paris imorgon. Eller i alla fall halvvägs till Frankrike med Eurostar (Ashford International). Om jag slutar mina möten tidigt någon dag borde jag ju åka till Paris över dagen/kvällen bara för att! Hur coolt?!

Gillar