Svara med bilder

Första bilden du tog:

Jag fick min nuvarande telefon i julklapp, så min första bild är på min bror som klär granen, den 23 december 2015.

Äldsta bilden du har (om annorlunda än den första bilden du tog):

Den har är importerad från min gamla Samsung, och föreställer min man i januari 2013. Jag och pappa tvingade honom att sätta sig här utanför Stamford Bridge.

Något som gjorde dig till den du är idag:

Intresset för byggnader, arkitektur och inredning växte fram fort genom The Sims. Jag var den som kunde tillbringa timmar med att bygga stora, fantastiska hus som simmarna aldrig hade råd med. Så jag blev en expert på fuskkoder.

När du fick uppleva en barndomsdröm:

Jag älskade Harry Potter när jag var liten, så det var verkligen en dream come true att besöka Warner Brother’s Studio 2013. Att stå vid Ravenclaw’s bord i The Great Hall var nog det bästa. Honungsölen var det sämsta.

Bläddra igenom galleriet och stanna på en random bild:

Det blev ett glas vitt på Allstar i Västerås.

En bild med ett viktigt budskap:

Ja, jag kommer vara den mamman som köper vindruvor och fågelfrön när vi ska gå och mata ankorna.

En bild på din första lägenhet:

Den 7 september 2015 fick vi nycklarna till var första lägenhet. Bilden är tagen den 9 september när jag efter jobbet gick dit för att montera skohylla, diskställ, nattduksbord etc. Den var fortfarande mest ett tomt skal just då. Eller en empty canvas som jag brukade kalla den.

En ful bild:

Jag antar att blixten överraskade oss lite i det här fotot…

En sexig bild:

Den här bilden är tagen i Toscana, och just nu är vi påväg/befinner vi oss (beroende på när jag tänker tidsinställa det här inlägget) på Franska Rivieran, så jag hoppas få ser mer av detta under veckan som kommer! ;)

Gillar