Summering av mars

... Och där går mars plötsligt mot sitt slut. På ett personligt plan har det varit en bra månad. Jag har känt mig lycklig, både hemma och på jobbet. Fått i ordning mitt kök så det ser riktigt fint och hemtrevligt ut. Umgåtts med trevliga människor, haft marsvinen, ätit god mat, varit på besök i Sverige. Köpt de dyraste solglasögonen jag någonsin ägt (Givanchy), samtidigt som jag överamorterat lägenhetslån OCH sparat pengar. Det går bra för mig just nu, och jag njuter.

Samtidigt finns det folk i min närhet som inte mår bra, och jag skäms då nästan över att jag själv mår så bra. Jag håller tummarna varje dag för en släkting som går igenom en tuff behandling. Och jag försöker vara där för en annan person i vår närhet som precis kommit ut med sin psykiska ohälsa.

Kräftan i mig vill alltid stötta de som mår dåligt, och hjälpa till. Lösa problem, hålla ihop familjer och vänskapsrelationer. Jag hoppas att folk förstår att jag alltid finns här för dem. Jag har alltid varit väldigt fokuserad på mina egna mål, mina drömmar, min egna personliga utveckling, men jag vill också att folk ska veta att jag alltid finns här för andra om de vill och behöver det. Mina nära och kära kommer alltid först <3

Månaden är ju inte riktigt slut än. I helgen ska jag på en proseccodejt med min vän, jag kanske hakar på min man på en 30-årsfest, och sedan är det engelska morsdag på söndag. Min man har bjudit alla på en morsdagslunch i år igen. Han är så snäll och omtänksam <3

I april ser jag sedan fram emot en RIKTIG vår (temperaturer över 15 grader please, så jag kan använda min nya rosa skinnjacka!) Vi ska till Köpenhamn, ta tag i nästa steget av vår köksrenovering, och sedan ska jag fira påsk i England för första gången i mitt liv. Av en mycket förståelig anledning ville inte min släkt fira påsk i år, så jag hänger kvar här istället. Jag ska alltså tillbringa FYRA lediga dagar här hemma, utan några planer. Wow. Det händer aldrig, men jag ser fram emot det.

Gillar