Summering av Januari

Och där var januari nästan slut. Årets längsta månad tillsammans med oktober. Samtidigt vet jag inte om jag vill att tiden ska gå fort eller sakta; jag blir ju inte precis yngre…

I alla fall, om jag ska summera den här månaden så har den handlat om att packa upp julklappar, boka lite resor, ta nya tag på jobbet (försöka avsluta ett par projekt jag jobbar med) och träffa lite vänner. Jag har inte satt en speciellt hög press på mig själv (inga nyårslöften), utan bara gjort det jag känner för och tagit dagarna lite som de kommer.

J​ag är i alla fall nöjd med den första månaden på året. Just nu betyder det mycket att det bara börjar bli ljusare ute, och att jag inte längre behöver gå hem från jobbet mitt i natten. Det är fortfarande kallt, såklart, men vi har inte sett någon riktig snö än. I hemlighet går jag och hoppas på typ en halvmeter snö inom de närmsta veckorna, så kontoret måste stänga och hela London förvandlas till ett enda stort kaos. Jag kan inte komma på något mer mysigt och romantiskt just nu än att vara insnöad i lägenheten tillsammans med min man i ett par dagar <3 :D

Nu ska jag ta tag i den här arbetsdagen, men först tänkte jag skriva ner mina planer för februari/3 saker jag ser fram emot:

* Vi ska träffa en köksinredare/arkitekt på IKEA och skissa på vårt drömkök.

* Pappa kommer hit för att se Chelsea – Malmö FF, och lyckades få tag i biljetter till båda mig själv, min man och två vänner! Så vi ska alla se matchen tillsammans. Det ska bli så roligt.

* Min svärfar fyller år så vi ska ut och äta middag med svärfamiljen. Har inte sett dem sedan innan jul så det är dags för en catch up.

Gillar

Kommentarer