Storstäda vardagsrummet

Det här får bli ett till pre-prepared och tidsinställt inlägg medan jag njuter av semester på Sardinien.

Jag har som mål att gå igenom precis hela huset och sommarstäda innan min familj kommer hit. Vill att de ska se huset från den vackraste sidan. När de var här senast var det ju bara ett tomt skal. I alla fall är det ett ganska utmanande mål att storstäda eftersom jag inte alls har mycket tid på mig. Jag lyckades i alla fall börja med att organisera barskåpet och resten av vardagsrummet förra veckan.

Vi har nu så mycket fina drinksglas i baren. Vinglas, champagneglas, ölglas, äkta Baileysglas… Jag har alltid drömt om att ha min egna bar, eller i alla fall ett barskåp med akohol i. Tycker det är så mysigt när gäster kommer över, och liksom allting finns här. Ser fram emot att öppna flaskan med Baileys Strawberry & Cream med vänner när vi kommer hem.

Jag har också flyttat marsvinsburen, så vi får mer plats vid baren. De verkar tycka om att buren går lite längre ut mot soffan – de ser oss nästan ännu bättre nu när vi kommer nedför trappan och kan skrika på oss, samtidigt som vi då får det lättare att öppna barskåpet.

Min favoritmöbel måste ändå vara soffan. Vi har mycket fint, men finns det något bättre än att slappa i den här soffan? Den är mjuk, stor, bekväm, och jag som aldrig kan sova någon annanstans än i en bekväm säng med 18 kuddar, har somnat i soffan flera gånger. Kommer ihåg hur vi landade från New York, jag satte mig i soffan och somnade direkt.

Jag tror min familj kommer trivas här. Minst lika bra som jag gör. Nu är det bara städning av hela övervåningen kvar och inhandla lite fler möbler till gästrummet.

Gillar