Stonehenge

Resan ner hit till Cornwall var supersmidig. Vi gick upp tidigt och åkte hemifrån innan 7, så vi slapp trafiken ut ur London. Sedan körde min man i 4h innan vi hamnade i norra Cornwall nära Bude, där vi bestämde oss för att hänga lite på stranden, samt äta lunch. Efter det var det bara drygt 80min kvar att köra till vårt hotell som ligger i Truro.

GPS:n ville att vi skulle köra förbi Salisbury, vilket var roligt, för då fick vi se Stonehenge på andra sidan motorvägen! Då kan jag bocka av att jag varit där då 😉

Jag tänker inte alls utesluta att utomjordingar byggt Stonehenge. Dessa stenbumlingar ligger liksom mitt ute i ingenstans, med öppna fält som sträcker sig över en mil på alla sidor... Perfekt läge för aliens att landa sina tefat 😉 Det fanns också flera kohagar i närheten, och korna vet sanningen. Det är jag säker på. De är väldigt perceptive; vad nu det heter på svenska.

Det var en härlig roadtrip genom vackra landskap. Sådan lyx att åka bil också och kunna packa hur mycket som helst. Och att faktiskt kunna resa med sitt smink i en riktig make up väska, istället för en genomskinlig plastpåse.

Gillar

Kommentarer