Stilen i dessa tider

Jag vet inte när jag sminkade mig senast. Då jag verkligen stod och valde ut kläder ur garderoben. Att klä upp sig nuförtiden betyder att bestämma vad man ska ha på sig på sin dagliga promenad.

Hemma går jag helst runt i mina mjukisbyxor (Nike från Chelsea Megastore) eller dessa svarta leggings. Det har hänt att jag duschat efter jobbet och sedan myst runt i en pyjamas klockan 5 på eftermiddagen. På den dagliga promenaden bär jag mina Nike-skor eller mina svarta löparskor.

Bekvämt is all I know these days, och jag gillar det. Det är också väldigt härligt att våren är här, temperaturerna är höga, och vi har fått många soliga dagar på sistone. Då kan man bara kasta på sig ett par solglasögon. No make up necessary, och jag har inte plattat håret på ett par veckor heller.

Jag försöker ta vara på den här konstiga tiden, och jag tycker jag lyckats bra hittills. Nu har jag visserligen varit sjuk i snart en vecka, och det har varit tufft. Ni som haft urinvägsinfektion, kissat blod och allt det där förstår hur smärtsamt det är. Och jag har fortfarande lite ångest kvar att min antibiotikakur tar slut på lördag. Hoppas jag är 100% återställd då. Just idag skulle jag säga att jag är 75% där.

Gillar

Kommentarer