Status just nu

Mitt jobb:

Jag arbetar som projektledare/document controller/arkitektassistent inom byggnads- och fastighetsbranschen, och allting tuffar på. Vissa dagar är roliga, andra inte. Vissa dagar är det mycket att göra, andra ett lugnare tempo. Mina projekt/byggnader just nu ligger i Skottland, så det blir mest kontorsdagar för mig. När det kommer till våra klienter så besöker vi inte dem som är i Skottland.

Mina resor:

Om tre veckor reser jag till Sverige för att fira min brors födelsedag. Sedan reser jag och min man tillsammans till Sverige för en härlig sommarvecka i slutet av juli. Efter det blir det en vecka på Franska Rivieran, och sedan en weekend i Wien. Har alltså många mysiga resor framför mig i sommar!

Min familj:

Jag börjar sakna min familj i Sverige nu. Om några veckor åker jag dit, och jag längtar! Allt är så okomplicerat med dem, och jag är så glad att vi har (och alltid har haft) en sådan öppen och bra kommunikation. Fastän vi bor i olika länder så känner jag mig fortfarande väldigt nära dem. Det har varit mycket drama med svärfamiljen på sistone, och mycket bottnar i att ingen vågar säga vad de egentligen tycker och tänker. Jag har så svårt att relatera till det, och förstå hur man inte kan vara ärlig med sin egna familj. En familj ska stötta, förstå, hjälpa. Inte få personer att må dåligt. Så fastän allt inte är på topp med min mans familj, så känner jag mig väldigt lyckligt lottad över min. Ser fram emot att träffa alla mycket snart!!

Mitt äktenskap:

Det hänger väl ihop med min familj egentligen, eftersom min man även är min familj, såklart, men jag kan säga att jag är fortsatt väldigt lycklig i mitt äktenskap. Att bli tillsammans med honom var ett av de bästa valen i mitt liv. Att sedan gifta mig med honom var ett annat. Vi är varandras bästa vänner, samtidigt som vi fortsätter vara väldigt kära. Jag skulle bli väldigt förvånad om vårt förhållande inte höll livet ut, eftersom jag är helt säker på att jag fått ett liknande äktenskap till det min mormor och morfar hade. Jag skulle säga min mamma och pappa med, men de är ju inte gifta. Allt är bara enkelt mellan mig och min man. Visst tjafsar vi, om ibland väldigt konstiga saker, men vi är samtidigt så lyckliga. Så trygga med varandra.

Övrigt:

Jag börjar bli brun! Speciellt om händerna. Liksom min mamma, finns det tre ställen på min kropp som alltid blir brunare än resten av kroppen. Det är händerna, magen och låren. Magen och låren kan man vänta med och sola till typ juli (så resten av kroppen får ett försprång), men händerna är det svårt att skydda. Ska jag liksom bära handskar varje dag eller?!

Till sist är jag glad att det är fredag, jag mår bra, och imorgon fyller min man år <3

Gillar

Kommentarer