Stamford Bridging

I lördags åkte jag in tidigt till Fulham Broadway för att träffa pappa. Sådana dagar i London är verkligen mina favoritdagar, då vi bara går runt till olika pubar, shoppar lite, äter gott och avslutar med en bra fotbollsmatch. 
Jag hittade honom och hans vänner ätandes en lyxfrukost inne på The Oysterrooms. Där ångrade jag min frukost bestående av havregrynsgröt, men jag smakade i alla fall lite strips och svamp av pappa innan vi gick till Megastore så pappa fick shoppa loss lite (bild från Megastore här ovanför. Pappa betalar och jag väntar på honom som vanligt!).
Vid 11 öppnade pubarna och vi gick till McGilligans för öl (och ett glas prosecco för mig). Lite tidigt kanske, men samtidigt mysigt eftersom vi nästan hade hela puben för oss själva. Man måste ju lyxa till det lite ibland 😉
Efter det åkte vi till Earl's Court och hotellet som pappa och hans vänner bodde på, för att lämna pappas shoppingkassar, samt hämta kassen jag skulle få hemifrån. Mamma och pappa hade packat den full med godsaker till mig, en vetekudde i flamingotyg och en tvättpåse jag beställt (varför kan man inte köpa tvättpåsar i England? Hur tvättar folk här sina BH:ar egentligen?)
Jag hade på mig mina knähöga stövlar som jag älskar, dagen till ära. Är så rädd om dem så vågar bara ha dem på mig om det är 0% risk för regn, vilket det var i lördags. Var verkligen en underbar, solig höstdag. Precis sånt väder man vill ha under helgen när man är ledig.
Pappas hotellrum var supermysigt. Bästa enkelrummet på hela hotellet? Jag tror det! Efter vi lämnat pappas påse och hämtat min, gick vi vidare till West Brompton och puben The Goose. Där kunde vi sitta ute i solen. Här kände jag att min grötfrukost inte mättade mig längre så jag köpte in deras kycklingburgare. Så god!
Jag drack vin och pappa körde på en 2-pintare som vi aldrig sett förut. Så stort glas!

Efter vi var klara på The Goose var det dags för fotbollen. Vi gick mot arenan och jag vinkade hejdå till pappa vid Fulham Broadways tunnelbanestation. Eftersom jag inte är medlem lyckades jag inte få någon biljett den här gången heller, så jag åkte hem och tittade på matchen hemma istället. Hade i alla fall en mysig dag med pappa, men tiden gick alldeles för fort! Nästa år funderar jag på att bli medlem i CSS (Chelsea Supporters Sweden) så även jag kan få tag i biljetter till dessa matcher.

Gillar