Spring time blossom

Jag fick en bukett med riktigt vackra blommor av min man man förra veckan. Jag älskar färgerna, det blev en stark färgklick i vardagsrummet och det känns så "vårigt". Är ett stort fan av buketter som innehåller både rosor och liljor för de håller sig fina så länge. Först slår rosorna ut, vilket ju är min favoritblomma, och en vecka senare kommer liljorna, som i den här buketten är gula!

Har lyckats bra med mitt mål att alltid ha färska, fina blommor hemma i år. Jag vill liksom alltid ha en vas på bordet. Har sagt det förut, men oj, vad hemtrevligt och fint det genast blir!

Annars fortsätter vi att jobba på vardagarna här. Vill inte ens räkna hur många veckor jag arbetat nu utan semester... Men det känns bra att ha allting kvar till slutet av året. När vi kommer ur det här kommer jag genast ta MYCKET semester.

Efter jobbet varje dag tar jag ut mina bebisar på golvet så de får motionera och springa av sig. Men som bilderna visar, så blev det inte riktigt så igår. Bobbo var trött och gick och lade sig i sitt hus. Så gulligt! Han vaknade sedan upp 20 minuter senare, pep och var helt förvirrad. Han visste inte alls var han var, stackarn.

I Sverige är våren också på väg och mamma och pappa har förberett altanen. De köpte ett nytt bord och jag tycker det blev så fint. Dessutom har de ju även en loungehörna ute på den ikke-glasade altandelen. Vill bara hänga där ute med dem nu!

Det är svårt att veta, men jag tror England är ca 3-4 veckor före Sverige när det kommer till hur långt in på våren vi tagit oss. Här är allting grönt och utslaget redan, som en vacker dag i maj i Sverige. Det är också varmare här, vilket ju passar mig perfekt. På lunchrasten idag ska jag SOLA.

Både jag och mamma är väldigt förtjusta i rosa detaljer just nu när det kommer till inredning. Vet att jag säger ordet "färgklick" alldeles för ofta, men blev det inte just det med den här rosa mattan? Vill som sagt bara hälsa på mina föräldrar och hänga här ute nu. Njuta av vårsolen, fin inredning och bättre tider.

Gillar