Spider plant

Har börjat följa massor med natural remedies-konton på Instagram. Jag får en kick av att äta nyttigt, motionera och känna mig hälsosam just nu. Det slinker självklart ner en kebab, en coca cola och lite french fries då och då, men jag gillar att balansera min kost med mycket vatten, te, grönsaker och frukt. Jag har fortfarande problem med min urinblåsa, vilket troligtvis är en embedded UTI. Alltså bakterier som antingen fastnat på blåsväggen eller ätit sönder delar av den när jag har haft mina värsta infektioner. Jag måste dricka mycket vatten för att det inte ska göra ont, men mina problem är något jag verkligen vant mig vid nu. Det är den del av vardagen, tyvärr. I alla fall; jag gillar att bli inspirerad av naturlig hälsokost, och läser gärna små tips hur man kan förbättra sina vardag genom vad man äter, samt sin omgivning, och på så sätt må ännu bättre.

Spindelplantor ska vara jättenyttiga, och jag älskar dem! Min favorit står på hyllan i vardagsrummet, och jag inbillar/intalar mig själv att den renar hela rummet och producerar jättemycket syre, så både vi och marsvinen får andas bra luft varje dag.

Älskar levande blommor. Jag kommer nog bli precis som min mormor när jag är äldre, som har ett stort hörn i vardagsrummet ägnat för endast blommor av alla möjliga sorter. Det är ju så fint och fräscht. Så länge man inte är allergisk förstås. Jag nyser av liljor... Nu ska jag ge marsvinen mat, göra frukost till mig och min man, och bara njuta av denna söndag. Trots lockdown har jag fortfarande helgkänslor.

Gillar

Kommentarer