Spicy hot

Sista timmarna i Sverige igår, åkte jag och mamma in till Erikslundsshoppingcenter. Jag hade ju endast en liten handväska med mig under min weekend i Sverige, men det gick hål i mina favoritbyxor, så fick lov att besöka Gina Tricot och köpa ett par nya. Hittade självklart massa annat fint med, men det kunde jag inte köpa. Det var bäst så i alla fall, jag behöver ju inga nya kläder!

Hälsade på min faster som jobbar på H&M, och gick en sväng på IKEA för att titta på matsalsbord till min bror och fönsterlampor till mamma. Sedan blev det lite ont om tid, och vi åkte till Spicy Hot för att äta innan mitt plan gick. Det som är så skönt med att resa från Västerås och Hässlö är ju att man kan komma dit 40min innan avgång och stiga på planet 15min senare. Det blir inte så mycket vänta.

Det var första gången för mig på Spicy Hot, och det var riktigt gott. Jag beställde kycklingnudlar och mamma beställde kyckling med ris. Älskar nudlar. Där måste vi äta igen! Det var mysigt med en mor och dotter lunch innan jag åkte tillbaka till England. Vi pratade om framtiden, och jag vet att hon vill att vi ska flytta till Sverige. Någon gång kanske det blir så, men just nu har vi det ju bra i England. Barnbarn vill hon också ha haha, men det är ju omöjligt att uppfylla allas önskningnar på samma gång, och just nu mår jag och min man väldigt bra där vi är idag. Livet för oss just nu handlar om att spara pengar och resa.

Gillar