Spiced Cappuccinos, Dammsugning & Nandos

Jag skulle vilja vara hos min bror just nu, med hans söta lilla gran haha.

Istället har livet flytit på här hemma med min man. Det är såklart väldigt mysigt - Jag älskar ju att vara hemma - men det är ju också en väldigt annorlunda jul än den jag är van vid. När man tillbringat sååå mycket tid hemma det här året känns det mer som en vanlig vardag.

Vi har tagit ett par långpromenader och gått till Costa för deras Cinnamon Spiced Cappuccinos. De går bara att beställa mellan november- januari, och de är så sjukt goda, så man får passa på. Jag dricker decaff som vanligt.

Jag fick så mycket fina julklappar från jobbet. Vin, choklad, ljus, temuggar och te. Lite allt möjligt av det jag tycker om.

Jag har klickat ihop vår nya dammsugare och dammsugit hela huset. Det kanske inte låter så kul, men oj vad roligt det var! Dyson v8 är så lätt och smidig, och jag ler när jag tänker på alla olika munstycken som följde med. Nu kan jag till och med dammsuga taket!

Det första jag gjorde var att dammsuga munstyckena (de var lite dammiga i förpackningen), och jag kom på mig själv att bete mig exakt som Monica i Vänner...

Igår kväll åkte vi och köpte Nandos. Så sjukt gott. Jag brukar beställa deras boneless chicken thighs i Lemon & Herb-marinad. Till det peri peri strips och coleslaw. Självklart delar vi även på deras fantastiska oliver, och vi köpte även med en Garlic sås att doppa allt i.

Imorgon är det julafton och jag tänker vara på telefonen exakt hela dagen och videosamtala med mamma, pappa och min bror. Vi ska öppna julklappar tillsammans, och jag tänker dricka flera glas prosecco. God annorlunda jul till er alla🎅🎄

Gillar

Kommentarer