Spetsklänningar

Det verkade vara väldigt populärt att gifta sig den 20e maj i år. Hela mitt facebookflöde var överöst med bröllopsbilder från gamla bekanta, eller bekantas bekanta. Dessutom gifte sig ju Pippa Middleton. Fick se en bild på henne på en nyhetssida, och jag måste säga att jag faktiskt gillade hennes val av klänning! Toppen på klänningen liknar min spetstopp litegrann.

Hur fin är inte toppen liksom? Underdelen är för vid för min smak, men hon passade i det och såg riktigt bra ut! Precis så där vacker man vill se ut på sitt bröllop. Spetsklänningar är ju så underbart fina. Klassiska men moderna på samma gång, och jag gillar när de samtidigt sitter åt lite och visar figuren.

De klänningar jag fick se på facebook, från bekantas bekanta, gillade jag inte alls. Jag förstar inte varför folk väljer att gifta sig i så mycket fluff och puff? Det är så omodernt. Visst kostade Pippas spetsklänning säkert miljoner, men det finns billigare varianter som är fina. Jag tycker man är en vinnare när man hittat en klänning som ser mycket dyrare ut än vad den egentligen är, vilket jag tycker min gör, absolut. Och så gillar jag när det är tajt och sexigt. Det enda som inte ska vara tajt och stramt tycker jag är håret. Så mycket finare utsläppt.

Längtar efter min two piece nu som just nu håller på och sys! Den kommer bli klar i juli.

Gillar