Sovrummet

Favoritrummet i lägenheten just nu är definitivt sovrummet. Det är det rummet som, förutom badrummet, är mest klart. När vi flyttade in hade rummet väldigt kalla, vita väggar, som jag inte alls tycker är mysigt eller hemtrevligt. Jag ritade därför upp hur jag ville att rummet skulle se ut i appen Roomsketcher, och min man fick sedan godkänna. Han gillade min vision om brunt och svart; två varma men neutrala färger.

Vi målade sedan två av väggarna bruna. Den tredje väggen täcks av vår stora garderob, och den fjärde väggen av det stora fönstret (som går från golv till tak), så vi nöjde oss med att måla väggarna bakom och framför sängen. När färgen sedan hårdnat, satte vi upp lite tavlor och speglar. Köpte även silvriga lampor till nattduksborden med bruna lampskärmar. Det blev så snyggt och mysigt, och passade perfekt ihop med sängen, nattduksborden och den bruna väggfärgen.

Lyckades verkligen få fram den där mysiga hotellkänslan i sovrummet som jag alltid velat ha, och det är så roligt att min man är supernöjd han med. Han säger som sagt att han inte bryr sig som inredning, men när det väl kommer till kritan gillar han att vara med och bestämma. Fast han får inte bestämma för mycket. Inredning är min grej, han får hitta andra saker att vara bra på! I alla fall älskar vi att bara hänga i sovrummet nu. Är verkligen så nöjd med alla detaljer där inne. Väntar bara på att pappa ska hjälpa oss sätta upp en tv på väggen, sedan är rummet 100% färdigt.

Gillar