Sovrummet ✔

Sovrummet blev också städat under dagarna jag befann mig hemma i resekarantän. Jag gick först igenom garderoben, och det blev ännu en säck kläder skänkt till välgörenhet. Den här gången valde jag en organisation som heter German Sheppard Rescue. Likt namnet, så tar de alltså hand om schäferhundar, rehabiliterar, ger ett nytt hem osv. Jag tänkte genast på min fina vovve Chelsea, så det var ett givet val att just den organisationen skulle få pengarna av min klädförsäljning den här gången ❤

Jag vill leva så minimalistiskt som möjligt. Mår alltid bäst av en ren (och färgsorterad) garderob, som innehåller kläder jag verkligen tycker om och använder. Har som regel att ge bort kläder som jag inte använt på ett år, och aldrig tänka "tänk om." Just den här gången gav jag bort väldigt många shorts och jeans som jag faktiskt älskade, men som jag inte kommer i längre. Jag har gått upp lite i vikt och hamnat mellan två storlekar, där storlek 36 på jeans och shorts är för litet, men 38 för stort.... Så det blir mest kjol, klänning eller leggings just nu!

Sovrummet är väldigt brunt ljust nu. När vi flyttade in ville jag att sovrummet skulle förmedla en hotellkänsla, och två hotell som jag gillade då var Archibald City i Prague och Elite-hotellet i Göteborg. Båda med mycket bruna, varma detaljer. Ska dock köpa ett vitt bäddset och flytta det bruna över till gästrummet. Annars brukar jag ha gråa bäddset.

Jag är i alla fall nöjd med min storstädning av lägenheten! Det var ett rum som jag inte hann med (vilket också är det jobbigaste...), vilket var gästrummet, kontoret, min mans playstation rum, förvaringsrummet och allt-i-allorummet. Det spar vi tills min man har semester, och så tar vi det tilsammans, en kall och regnig dag.

Gillar