Söndagsgrillning

Idag kom två av våra vänner hit för vår andra grillning den här sommaren. Och åh, vad jag uppskattar dagar som dessa! Det blev inte riktigt som vi tänkt oss med vädret. Vi fick grilla med ett paraply över engångsgrillarna, och sedan äta inne eftersom vädret var så växlande. Strålande sol i 10 minuter, sedan världens regnskur, sol igen, regn, sol, regn... Vilket sommarväder.

Vi sprang in och ut med tallrikarna säkert fyra gånger innan vi gav upp och dukade upp inne istället. Det blev så mysigt. Vi åt hamburgare, pork chops, korv, kycklingspett, potatissallad, cruditees med dipp, oliver, sallad... Vi åt oss proppmätta men har ändå rester kvar som kommer räcka i flera dagar. Love it.

Så här såg jag ut dagen till ära. Älskar dessa byxor som jag köpte på Mango i Wien. På sommaren vill jag alltid vara klädd i ljusa färger så som vitt och rosa.

Det var så trevligt att hänga med våra vänner som nyligen förlovat sig. Sommaren 2022 blir det bröllop och det ser jag fram emot redan! De planerar även på att köpa en lägenhet eller ett hus i närheten av där vi bor. Ingen skulle bli gladare än mig. Sedan jag var 15 har jag levt ett liv med vänner väldigt, väldigt utspridda och att därför få ha vänner som bor runt hörnet igen... Det skulle vara en sådan lyx så ni fattar inte. Nu väntar mina söndagssysslor, som tt diska och tvätta kläder.

Gillar

Kommentarer