Sömn, fina människor & sallad

Jag mår lite bättre, men det känns läskigt att det redan är sista dagen med antibiotika. I förrgår sov jag nästan 11h, och somnade sedan i soffan på min lunch i nästan 40min. Igår sov jag 10h. Tabletterna gör mig tröttare än tröttast, men det är också en enorm comfort att få sova så mycket. Sova bort smärtan liksom, och känna sig lite bättre när man vaknar.

Imorse ringde min Uncle T och frågade hur vi mådde i lockdown. Om det är något positivt jag kan ta med mig från alla dessa månader i lockdown, så är det att man verkligen fått se vilka som bryr sig och inte bryr sig om dig. Vissa från Sverige ringer regelbundet och vill veta hur allting är, hur man verkligen mår när man inte får gå ut mer än en gång om dagen, och ingenting är öppet. Andra bryr sig inte alls. Jag är tacksam att jag har så många fina människor runt omkring mig. Tacksam för de som inte bryr sig heller, för då vet jag ju vilka jag kan klippa bort från mitt liv. Resten ser jag sååå mycket fram emot att få träffa igen.

Jag har inte varit ut på flera dagar, och missat massor med solsken faktiskt, men mitt fokus just nu ligger ju på att bli bättre. Det betyder filtar, värmekuddar, vatten och sömn. Imorgon kanske jag orkar gå en promenad.

Nu kom min man hem med lunch. Vi ska äta dessa goda sallader, med lite olivbröd och tapenad. Mmm. Jag har verkligen fått tillbaka min matlust, och det är ju alltid positivt.

Gillar

Kommentarer