Sommarplaner

Sommaren är här väldigt, väldigt snart. Enligt mig börjar den nästa helg, för det är då vi åker till ett 25-gradigt New York. Vi har det varmt här med, men det känns som om sommaren börjar på riktigt med en semester. Så det första jag ska göra i sommar är alltså att resa till New York. Ska bara turista, äta gott och mysa med min man. Alltså, gud vad grymt det ska bli!! Jag tror inte riktigt jag förstår hur nära det verkligen är tills jag ska få åka till staden (och landet) jag drömt om att besöka så länge.

I juni ska jag hem till Sverige på en långhelg för att fira min brors födelsedag. Annars har jag inga planer än så länge. Hoppas både Sverige och England bjuder på en massa sol och värme.

I juli fyller jag år och då har jag faktiskt tagit ledigt från jobbet. Jag fyller på en fredag, så tänkte unna mig en lite längre födelsedagshelg. Har faktiskt noll planer på min faktiska födelsedag eftersom alla andra runt omkring mig fortfarande jobbar, men jag kände att jag ville vara en prinsessa (eller drottning, eftersom jag är gift) som slapp jobba på sin födelsedag. Jag kommer nog bara sova ut, dricka lite champagne på terassen och ta det lugnt på dagen. Jag tar ju aldrig ledigt från jobbet för att bara vara hemma, så en sån dag tycker jag att jag är värd, speciellt på min födelsedag. Man fyller ju bara 27 en gång!!

Senare i juli tar jag med mig min man och åker över till Sverige igen. Vi hoppas på sol så vi kan bada i mamma och pappas pool. Ska också fira min födelsedag där med släkten, så det blir mysigt. Jag älskar den svenska sommaren och skulle bli alldeles för deprimerad om jag inte fick i alla fall en vecka svensk sommar varje år, så jag ser fram emot den här resan. Tydligen finns det någon pizzabåt man kan åka i Mälaren nu också. Den vill jag prova!

När jag sedan kommer tillbaka från Sverige blir det endast jobb i fyra dagar innan det bär av på nästa semester. Den här gången blir det Sardinien med svärfamiljen. Älskar Italien, och har hört så mycket bra om Sardiniens vackra strander, så det ska också bli helt underbart. När resan skulle bokas fick vi alla skriva två lappar med platser i Europa som vi ville till. Sedan drog min svärmor en utav dem. Jag skrev Sardinien och Santorini, så lite extra kul att det blev just mitt val av semesterparadis! Om alla hatar Sardinien nu, så är det alltså mitt fel haha.

Sommaren slutar inte där, för i mitten av augusti kommer min familj hit och hälsar på. Min pappa fyller 50 år och det ska firas stort hemma hos mig! Precis som mamma firade sin 50-årsdag här, ville pappa också göra det, och det säger jag inte nej till. Älskar att ha familjen här och få visa dem de bästa sidorna av lilla Londres. Vi måste definitivt grilla på terassen då, och prova många uteserveringar.

I slutet av augusti firar jag och min man 1 år som gifta, vilket också självklart måste firas stort. Det är bomullsbröllop, så jag ser fram emot att vi ska ge varandra presenter utav bomull, äta en god middag etc. etc. Härligt att årsdagen alltid kommer infalla på en bank holiday weekend, så vi får lite extra tid att fira.

Sommaren börjar med en semester utomlands, och jag ville även avsluta den med en tripp utomlands. I mitten av september åker vi därför till Bryssel för en liten weekend getaway, och det känns bra att få avsluta en (förhoppningsvis) fantastisk sommar i den europeiska huvudstaden med belgiska våfllor och belgisk choklad.

Så ja, jag är sjukt taggad på sommaren och alla resor!

Gillar