Sommarmåsten!

Sommar och sol och allt jag vill göra är att hänga på terassen/i trädgården hela dagen lång. Jag fick ett par timmar sol imorse vilket jag är väldigt glad för! Här kommer ett par drömmiga prylar jag skulle vilja ha till terassen för att göra sommardagarna ännu bättre 😉
Hur cool är inte den här solstolen?! Inget mer springa in för att hämta en flaska vin, eller ens böja sig fram för att lyfta upp glaset. I den här stolen kan man slappa TOTALT. Passar nog bäst de som föredrar rött vin eller de som alltid sitter i skuggan. Vet inte hur svalt vinet håller sig efter ett par timmar, och rosé och vitt vin är ju självklart godast iskallt!
Jag och min man letar efter de perfeka trädgårdsmöblerna till vår terass, men det är svårt att hitta de där möblerna som har allt vi letar efter... Idag sprang vi på den här bubblaren, vilket vi kanske borde köpa istället? Den skulle ta upp hela vår terass, men vad härligt att bara sitta där och slappa hela dagen och kvällen. Lyx, lyx, lyx. En vacker dag i framtiden vill jag äga en sån här.

Gillar