Sommarlista

1. I sommar äter jag helst jordgubbar eller vattenmelon? Jordgubbar. Älskar vattenmelon, men jordgubbar på sommaren (när de är i säsong) är bland det godaste som finns.

2. I sommar har jag helst picknick i skogen eller vid vattnet? Vid vattnet.

3. I sommar går jag hellre på en riktigt bra festival men får leva med en regnig sommar eller ingen festival men jag får vakna till solljus och fågelkvitter hela sommaren? Ingen festival. Jag är ingen festivalmänniska, så det var inget svårt val.

4. Jag måste tatuera in en sol någonstans på kroppen. Var någonstans placerar jag tatueringen? Nacken. Då kan den täckas av håret om jag inte vill visa den. Tycker också det är ett snyggt ställe att ha en tatuering på, om jag nu måste skaffa en.

5. I sommar trampar jag hellre sönder solglasögonen eller får solkräm på kläderna? Får solkräm på kläderna. Har haft sönder för många solglasögon redan…

6. Hellre att min bikini åker av p.g.a. lös knytning framför alla på stranden eller att mina hörlurar slängs ner i poolen? Jag älskar mina hörlurar och vill helst ha de kvar. Bikinin får åka av istället.

7. I sommar har jag hellre ful och ojämn bränna eller stora svettfläckar under armarna varje dag? Ojämn bränna. Då kan man ju bara smörja in sig med brun utan sol för att jämna ut den.

8. Jag fyller hellre år på sommaren när nästan alla mina nära och kära är bortresta, eller jag fyller år i november när alla är närvarande? Jag är ett sommarbarn som växt upp med att fylla år när alla är bortresta, men jag skulle inte vilja ha det any other way.

9. Jag åker på 2-veckors semester utan Wi-fi eller stannar hemma i Sverige med nätverk? Jag bor ju inte i Sverige, så sommar i Sverige är lyx, lyx, lyx. Väljer det.

10. I sommar äter jag bara mjukglass i bägare eller mjukglass i våffla? Bägare. Jag har svårt för våfflan när den blir alldeles mjuk och kladdig av glassen som rinner… Nej, bägare ska det vara.

Gillar