Sommarhelg

Varje helg drömmer nog de flesta om värme och fint väder, men det är inte ofta den drömmen blir sann. Men den här helgen har varit helt underbar! Det har varit sommar (typ)! I fredags och lördags var det 18-20 grader ute och strålande sol, och idag kom temperaturen upp i hela 25 grader. Verkligen det perfekta söndagsvädret. Jag gick i shorts hela dagen när vi var hos min fästmans familj och grillade och solade under största delen av dagen. Det är verkligen stort när jag kan gå i endast shorts och linne utan att frysa. Jag som alltid fryser.

I går solade jag också på baksidan av vårt hus (vi har en privat trädgård som tillhör lägenheten) i ett par timmar. Sedan åt jag och min fästman en pub lunch på Sutton Arms innan vi gick på en lägenhetsvisning i närheten. Vi satt ute i solen i deras beer garden, drack och åt och bara njöt. Huur härligt var det inte att dricka ett glas vin i endast linne i solen som värmde så otroligt skönt. Jag åt en kyckling och baconmacka med en sallad till, medan min fastman åt en hamburgare. Man vet att det är varmt när jag blir sugen på en kall sallad istället för stips. Det händer inte ofta att jag är så nyttig haha.

Det är så här livet ska vara. Jag bryr mig inte om det regnar i veckodagarna, men när jag är ledig vill jag bara ha sol, sol och mer sol. Helt underbart liksom, att kunna sitte ute och jobba på brännan den 8e och 9e april! Det kan man inte göra i Sverige just nu! Jag har redan fått tan lines, speciellt på mitt finger där jag har förlovningsringen men även resten av kroppen. Jag tänker alltid i början av våren hur lång tid det kommer ta att få tillbaka brännan, men jag glömmer alltid att jag har ganska lätt för att bli brun. Jag har ju dessutom min mammas italienska ben som alltid är så mycket brunare än resten av kroppen, och det var självklart benen som fick mest färg den här helgen med...

Måste också ge min bror cred för den finaste Valentino-plånboken som han köpte åt mig i födelsedagspresent förra året. Jag bara älskar den! Får också plats med mobilen i, vilket är perfekt på våren/sommaren när jag alltid har dåligt med fickor. Min skinnjacka har inga fickor och inte mina jeggings heller. Handväska ska vi inte tala om. Jag är såå trött på de få väskor jag har, och att de aldrig matchar mina kläder. Bär hellre bara runt på min Valentino som jag gjorde igår. Nu ska jag hänga tvätt och sedan njuta av kvällen med ett glas rött. Jobb ett par dagar nu, visst, men snart semester!

Gillar