Sommarens sista suck

Det har varit 30 grader varmt i några dagar, och jag antar att det här är det absolut sista vi får njuta av sommaren. Men jag har samtidigt svårt att njuta just nu - det är som om ingenting riktigt går som det ska den här månaden, och jag sitter här med en klump av ångest i bröstet. Jag skyller på att min mens endast är någon dag bort, och att ångesten, svullnaden och den gnagande stressen jag känt på sistone kommer släppa då.

I lördags såg vi i alla fall ut så här. Vi tillbringade dagen hos min mans föräldrar, med bröder och respektive, och firade min svärmor som fyllde år. Vi satt ute på deras nya altandeck i solen, som luktade färskt trä - ååh den bästa lukten i världen. Lite senare på kvällen åkte jag, min svärmor och min mans brors flickvän till en restaurang för att hämta lite födelsedagstakeaway. Fastän vi bara hämtade maten så sjöng dem för min svärmor, och hon fick en födelsedagssundae med ljus att blåsa ut.. Shout out till Al Forno i New Malden - en supermysig italiensk restaurang med riktigt god mat och härlig personal.

Annars har jag mest fokuserat på jobb dessa dagar som varit. Jag har jobbat i min lilla fiskskål på kontoret med plastskivor runtomkring mig. Jag har även bokat en resa till Sverige i oktober, nu när de hävt karantänen, så jag håller tummarna att den resan blir av. Pappa planerar också att komma hit snart. Det hade varit underbart!! Jag bokade i alla fall resan till Sverige i oktober istället för nu i september, för att det som sagt känns som om ingenting riktigt går min väg den här månaden... haha

Jag har solat mina fötter på lunchrasten medan jag pratat med min mamma på telefon. Snart är det dags för ett längre möte här på kontoret och sedan ser jag fram emot att få komma hem ikväll och mysa med min man ute på terrassen. Äta middag och spela kort. Vem vet, det kanske blir sista gången vi kan hänga där ute i år.

Gillar