Somewhere between Victoria & Westminster

Årets nedräkningsmånader är här! Först ut är november då jag räknar ner till december, eller i alla fall sista helgen i november då jag brukar börja julpynta. Sedan kommer december smygandes, då jag självklart räknar ner till julen och definitivt årets mysigaste högtid. Jag är ett stort fan av julen och har alltid varit det.

Tänk att det är december om ynka 30 dagar! Men först ska jag såklart ta vara på den här månaden så gott det går.

Idag har jag jobbat någonstans mellan Victoria och Westminster, i en "hemlig" byggnad. Jag har arbetat på det här projektet sedan början av sommaren, men det är först nu jag fått börja besöka mina kunder. Själva byggnaden i sig är väl kanske inte så välkänd, men det finns personer som jobbar här som är det, så säkerheten är väldigt hög. Mäktigt.
Det har varit en riktigt regnig och trist höstdag, men jag och mina kollegor har fått mycket gjort på kort tid. Avklarade mina möten, och gick förbi Bleecker Burger precis när min vän ringde och sa att "snälla ät inte där utan mig!", så vi ska ta en lunchdejt där någon annan dag istället. Vi lyssnar båda på Alice & Biancas podd, där de hyllat Bleecker Burger mer än en gång, så vi bara måste prova det mycket snaart...

I alla fall så åkte jag hem vid 15:00, och nu har jag spridit ut jobb på hela middagsbordet, och ska arbeta hemifrån ett par timmar. Hade det varit sommar och fint hade jag suttit ute på terassen, men jag ser att vår uteplats tagits över av ekorrar istället.

Gillar

Kommentarer