Some years ago - oktober

Oktober. Höstmys varvat med hårt arbete. Här kommer några av mina oktoberminnen från föregående år:

För 2 år sedan...

... Var det oktober 2018 och jag hälsade på i Sverige, något som jag hoppas sker i år med!! Jag har en resa bokad om endast en vecka, så hoppas hoppas att mitt flyg inte blir inställt. För två år sedan fikade jag med min mormor på IKEA, shoppade med mamma och tittade på Haunting of Hill House. Små saker i vardagen som jag hoppas jag får uppleva snart igen. Behöver lite kvalitetstid med familjen.

För 6 år sedan...

... Var det oktober 2014. Jag bodde i Sverige efter universitetetet, jobbade med försäljning, marknadsföring, administration och allt jag kunde få tag i just då, övningskörde och jobbade på mitt körkort, och här på bilden blev det ett glas vin med min pappa på stan. Tror det här stället hette World of Beer.

För 8 år sedan...

... Var det oktober 2012 och ett par vänner i Portsmouth hade precis flyttat in i en lägenhet precis vid havet, med en takterrass. Det var så mysigt! Jag hängde där ofta och vi åt bruncher och luncher på takterrassen i solen. Det är svårt att förstå att bilden ovan faktiskt är tagen den 2 oktobet 2012 och inte mitt på sommaren, men just den hösten var så vacker, ljus och varm.

För 9 år sedan...

... Var det oktober 2011 och jag hade precis flyttat in i ett hus med mina universitetsvänner. Oktober var en härlig månad med mycket fest. Vi trivdes så bra och kom så bra överens i vårt hus tills vi fick alla problem med möss och värmen senare under året 😂

För 11 år sedan...

... Var det oktober 2009, och jag och några klasskamrater gick på bio för att se Upp. En sådan mysig film haha. Jag drömde förresten om gymnasiet och IB för bara några dagar sedan. Den där återkommande drömmen om att man plötsligt inser att man fortfarande går i skolan och inte har varit där på ett tag. Jag gick in på en svensklektion och insåg att jag inte gjort läxan. Inte läst boken. Missat lektioner i flera veckor. Vilken panik. Här har jag trott att jag har fast jobb och är vuxen, och sedan har mina lärare och alla mina klasskamrater bara gått i skolan som vanligt. Undrat var jag är, och när jag ska dyka upp igen.

För 12 år sedan...

... Var det oktober 2008 och jag var ute på en höstpromend med min vovve, medan min mamma och pappa renoverade hemma. De slog ut väggar för att göra en mer öppen planlösning, och allt var ett dammigt kaos. Kommer ihåg att jag stannade kvar i skolan extra länge på dagarna bara för att få slippa vistas mitt i byggnadsprojektet som pågick i flera veckor haha. Och jag hade brunt hår på den tiden. Jag passade aldrig som brunett. 👩🏼

Gillar

Kommentarer