Some years ago - november

För 4 år sedan...

... Var det november 2016 och jag hade en inplanerad höstresa till Sverige. Den blev dock inte som förväntad, eftersom min morfar gick bort en månad tidigare och jag redan hade varit där i oktober för begravningen. S�� under min vistelse i Sverige den här gången, fick jag besöka min morfars grav för första gången. Det var en sorlig höst.

Egentligen var det redan vinter. Så här såg det ut när jag landade. Finns det något mysigare än att landa i ett vinterlandskap? Jag hoppas det ser ut så här till jul. Ytterst tveksamt, men hoppas kan man.

Kyrkogården där min morfar är begravd är så fridfull. Hans grav ligger precis vid ån. Tänk att du varit borta så länge nu 💙

För 6 år sedan...

... Var det november 2014 och jag besökte Richmond Park för första gången. Det är nog min absoluta favoritpark här i London. Den är så stor, och det finns så mycket fina renar överallt. Intressant fakta är att parken är tre gånger större än Central Park i New York och fem gånger så stor som Monaco!! Japp, man kan gå vilse.

För 7 år sedan...

... Var det november 2013 och jag hittade hem till brun utan sol. Inga fler likbleka vintrar!! MEN jag gick lite överstyr där i början. Det var svårt att veta hur mycket man skulle använda i ansiktet och hur ofta, så här såg jag mest orange ut 😂 Idag har jag hittat en bättre balans.

För 8 år sedan...

... Var det november 2012, och mina highlight years på universitetet. Här festar jag med mina skandinaviska tjejer från The Scandinavian Society. Universitetstiden var verkligen roliga år i mitt liv. Kommer ihåg hur jag grät vid sista utgången, eftersom jag förstod att ordet "clubbing" aldrig skulle ha samma innebörd igen, och jag hade rätt. Kommer nog liksom aldrig kunna gå ut till en klubb med några vänner igen, för att sedan träffa på 20 andra som jag känner, och sedan hamna på en random efterfest där jag träffar på ännu fler människor jag faktiskt känner. Gemenskapen var så stor.

För 11 år sedan...

... Var det november 2009, och jag och mamma började adventspynta ganska tidigt. Så här såg mitt fönster ut. Hela mitt rum gick i färgerna blått, rött och vitt, fast på ett ganska stiligt sätt ändå. Den första snön hade precis kommit, och jag såg fram emot julen och jullov. Nuförtiden snöar det väl aldrig i november längre?? Var inte mycket bättre förr ändå...?

Gillar

Kommentarer