Some years ago - mars

Efter februari brukar mars komma som en rätt så uppfriskande månad; årets första vårmånad! Dagarna blir längre och solljuset gör att man får en ny, härlig energi. Typ... Jag känner mig tröttare än tröttast just nu, och Coronaviruset sprider skräck och sätter stopp för det mesta här i världen... Men jag blickar tillbaka på några tidigare år, och jag njuter av att i alla fall ha ett fräscht, nyblekt hår just nu. Om man ska hitta något som är positivt.

För 1 år sedan...

... var det mars 2019 och livet såg inte så olikt ut från hur det ser ut idag (bortsett från Coronavisuspandemin då...). Jag reste till Sverige, pappa kom hit och hälsade på, och jag jobbade på. Utanför kontoret blev jag förföljd av en räv i några dagar, och jag var såå nära på att dela min lunch med honom vid ett antal tillfällen haha. Jag älskar ju djur, och rävar är så fina. Som vilda hundar.

För 3 år sedan...

... var det mars 2017 och jag var på min första (och enda hittills) afternoon tea! Jag och en vän besökte Villandry på Great Portland Street där vi fick både Champagne, grönt te, engelska smörgåsar, scones och flera sorters kakor och bakelser. Jag är ju inte mycket för sötsaker, så jag tyckte det var väldigt sött, och det är framförallt därför jag inte varit på en afternoon tea sedan dess. Smörgåsarna, champagnen och det gröna teet var det bästa med upplevelsen.

För 4 år sedan...

... var det mars 2016 och jag mådde ganska dåligt. Min morfar hade precis fått sitt cancerbesked, och fastän jag alltid var positiv under tiden han var sjuk, så tyckte jag det var svårast i början när han fortfarande låg på sjukhuset efter sin operation. Det som sticker ut när jag tänker tillbaka på den tiden, är att min man överraskade mig med en tripp till London Aquairum en dag när jag kände att livet var som mest orättvist. Det var sååå mysigt, och den dagen gjorde mig så glad. Min man var bäst då på att ta hand om mig då, och han är fortfarande bäst även idag <3

För 7 år sedan...

... var det mars 2013, jag bodde i Portsmouth och en vän fyllde år. Hon valde att fira sin födelsedag på bästa sätt och hyrde en rosa partybuss. Vi var sedan kanske 15 pers som åkte med bussen till Bournemouth för en rejäl utekväll. Jag har knappt några bilder från den kvällen som inte är suddiga, men jag har en bild från tidigare den dagen då jag var till frisören. Bästa Adam på Crew gjorde alltid mig så fin i håret. Han förstod hur mycket jag älskade hollywood-lockar. Som sagt, inte bästa bilden här heller, men mars 2013 var en bra månad där mycket roligt hände.

För 11 år sedan...

... var det mars 2009 och mina tågförbindelser till skolan var hemska igen. När jag går igenom inlägg från min gamla blogg handlar 80% av inlaggen om tåg som ar inställda pga en miljon olika anledningar. Den här månaden hade en båt kört in i Kvicksundsbron och skadat tågledningen, så det var buss som gällde mellan Västerås och Eskilstuna i ett par veckor. Eftersom pappa började arbeta på Ostermalm vid den här tidpunkten, så åkte jag med honom på morgonen, och tog sedan 6:35-bussen. Till skolan kom jag därför alltid först av alla, och bordet i B-huset fick bli min frukost och plugg-pltas innan resten av skolan öppnade. Tack, tack, tack till mig själv för att jag var så extremt envis och målmedveten redan på den tiden. Det har gett mig så mycket i livet.

Gillar

Kommentarer