Some years ago - maj

Maj har som sagt länge varit en utav mina favoritmånader på året. Mycket roligt har hänt i maj genom åren, och här tänkte jag ta upp några av dessa ögonblick:

För 2 år sedan...

... Var det maj 2018 och vi var i vackra New York City! Det var en magisk resa och jag vill verkligen tillbaka till New York vid första bästa tillfälle. Bilden ovan var tagen under vår första dag där. Vi gick till Bryant Park i regnet. Så mysigt.

För 4 år sedan...

... Var det maj 2016 och pappa var här för att titta på fotboll. Vi gick på Chelsea Ladies FA-cupfinal på Wembley, vilket var jätteroligt (vi fick träffa Hedvig Lindahl) och hängde sedan runt Stamford Bridge som vanligt. Älskar fortfarande när pappa kommer hit till London på sina fotbollsresor.

För 7 år sedan...

... Var det maj 2013 och jag skrev mina sista exams på universitetet! Just den här bilden var tagen i mitt rum någon dag innan min allra sista exam. Jag såg så mycket fram emot livet efter universitetet och att få flytta ut från mitt studentboende. Jag bodde i ett hus med 4 vänner men var liksom redo för nästa fas i livet. Bilden hade även titeln "innan Mozzarella Joe's", vilket var ett mysigt café precis på stranden. Brukade gå dit med mina vänner och beställa Nachotallrikar. Åh, Portsmouth ❤️

För 8 år sedan...

... Var det maj 2012 och jag blev tillsammans med min man! Jag skrev även slutexamen för året och vi firade det sedan genom att gå ut och festa i en vecka. Portsmouth levererade från sin bästa sida med sol, 25 grader, fest och min man. En härlig tidpunkt i mitt liv jag sent kommer glömma. Varje gång jag hör Nicki Minaj Starships eller Va Va Voom tänker jag fortfarande på Hawaiian cocktails och sol på stranden.

För 10 år sedan...

... Var det maj 2010, och jag fortsätter med mina bilder från final exams, för det var då jag skrev mina IB exams på gymnasiet. Bilden ovan är den sista jag tagit som student på S:t Eskils Gymnasium. Lite sorligt, jag älskade skolan. Men det var också en enorm befrielse att äntligen få skriva sina exams. Inte bara skriva dem; att verkligen få göra bra ifrån sig, visa vad man går för och få de betyg jag så länge jobbat för. Minns ena ekonomi-examen bäst från den tiden, eftersom det åskade och blixtrade så hårt under hela provet. Till och med strömmen försvann där ett tag, men det hindrade mig inte från att få en 7:a i alla fall 😉

Och jag kommer aldrig glömma min vän och största supporter från den tiden. Min fina vovve, Chelseababy ❤️ Jag gillade att plugga på mina föräldrars inglasade altan, och han brukade alltid sitta där bredvid mig som support.

För 11 år sedan...

... Var det maj 2009, och jag såg fram emot sommaren. Min pappa jobbade på Östermlam i Västerås, så jag fick skjuts hem den sista biten nästan varje dag. Det var så skönt att slippa det sista tåget hem, och istället kunna gå till hans arbetsplats och vänta på honom. Kanske där mitt intresse för konstruktion och byggnader började.

Gillar

Kommentarer