Some years ago - Juni

För 2 år sedan...

... Var det juni 2018 och jag åt McDonalds hemma hos min farmor. "Jaha, och? " tänker alla, men just nu representerar den här bilden en lyx jag inte har tillgång till. Dels att kunna besöka nära och kära, och dels att faktiskt äta mcdonald's eller restaurangmat överhuvudtaget. Tur vi har flera goda takeaways som fortfarande är öppna.

För 4 år sedan...

... Var det juni 2016 och jag vandrade runt i gamla stan med min man. Jag tror jag bara tagit med honom till Stockholm ett par gånger under vårt förhållande. En på vinten och en på sommaren. Kommer i alla fall ihåg att vi åt en mysig lunch i gamla stan den här gången, mitt bland alla turister, och det kändes som om vi var utomlands. Det kanske räknas som om vi var det också, eftersom vi bor i England.

Ett par veckor senare - samma månad, samma år - gick vi på Coldplay's konsert på Wembley. Oj, vilken mäktig konsert det var; en jag sent kommer glömma. Garanterat den bästa jag varit på!

För 8 år sedan..

... Var det juni 2012 och jag slutade uni (för sommaren) sist av mina housemates. Det betydde att jag hade 3 dagar ensam i huset innan jag åkte hem och tillbringade sommaren i Sverige. Den nästa sista kvällen gick jag all in och beställde en sjukt stor beställning kinamat. Det var omelett, nudlar, friterad kyckling, strips(!!) beef in black bean sauce... Ja, mat för 5 pers. Jag åt sedan kinamatsrester tills jag flög hem. Det var mitt sätt att fira.

För 9 år sedan...

... Var det juni 2011 och det var ett utav få år jag faktiskt firat midsommar. Har aldrig varit ett fan av midsommar, det regnar alltid och är kallt, och det här året var inget undantag. Därav min tjuriga min, men mitt hår var vackert! Jag älskade dessutom att klä mig i kavajer just då. Det var min business-go-to-look under universitetstiden. En kavaj funkar ju alltid, både till fest och vardag.

För 10 år sedan...

... Var det juni 2010 och jag reste till Barcelona med resten av min klass för att fira att våra IB exams var över och att studenten var nära! Här står några av oss framför La Sagrada Familia. Kommer ihåg att vi tog en hop on hop off bus en dag och besökte alla sevärdigheter. Så som La Sagrada Familia, Parque Guell och Camp Nou. Där för övrigt en av mina vänner åt gräs från planen... (Ett stort Barcelona fan).

Några dagar efter hemfärd tog vi sedan studenten. En väldigt kall pch regnig dag, men vem brydde sig om det? Jag kommer mest ihåg att vi drack Bacardi Breezers och Cube på studentflaket.


Gillar

Kommentarer