Some years ago - juli

Det är dags att blicka tillbaka på minnen från juli månad.

För 7 år sedan...

... Var det juli 2013 och det var min mans första sommar i Svergie. På min födelsedag spelade vi minigolf i Westerqvarn - en utav mina favoritminigolfbanor - och åt sedan lunch där efteråt. Det är en sådan vacker plats, och vilka fina babyblå skor jag hade 😊

För 8 år sedan...

... Var det juli 2014, och jag fick mitt första födelsedagskort från min man. Så vackert... Vi tillbringade några underbara dagar i Portsmouth den sommaren, bara vi två. Vi bodde i mitt hus, hängde på stranden på dagarna och i Gunwharf Quays på kvällarna. Mysiga tider!

För 10 år sedan...

... Var det juli 2010 och jag var på ett stort släktkalas med mormors släkt ute på landet. Jag tror det var någonstans utanför Kvicksund. Den här bilden var tagen den dagen. Flera avlägsna släktingar är sångare, arbetar på teater och är konstnärer så jag minns det som en väldigt underhållande sommardag.

För 11 år sedan...

... Var det juli 2009 och jag tillbringade sommaren vid vattnet. Älskade verkligen att bara sitta här vid hamnen och äta en mjukglass. Det var mitt smultronställe där jag hängde både med vänner och ensam.

Jag klädde mig så här, och mitt rum var alltid stökigt...

... För det var också den sommaren jag bestämde mig för att börja plugga på kvällarna, börja skriva på min svenska world lit, extended essay och theory of knowledge uppsats. Det var snart dags för sista året på IB och jag ville komma tillbaka till skolan på hösten med ett försprång. I efterhand är jag säker på att den här sommaren bidrog till mina slutgiltiga betyg. Jag skämdes nästan över hur förberedd jag var när skolan började igen.

För 12 år sedan...

... Var det juli 2008 och jag och min bror hängde i poolen på dagarna. Oj vad liten han såg ut här 😂 Jag tittar tillbaka på alla dessa bilder och tycker inte att jag själv ändrats speciellt mycket till utseendet, men alla andra runt omkring mig har definitivt gjort det. Man kanske stirrar blind på sig själv.

Gillar