Some years ago - Januari

För 2 år sedan...

... var det januari 2018 och det känns som igår. Arbetsmotivationen var i botten, men hemma hade vi precis flyttat och börjat renoveringen av vår nya lägenhet. Sommm jag hade väntat på det här ögonblicket, och att få leva ut mina inredningsdrömmar! Kul att jag fortfarande inte tröttnat på någon av väggfärgerna jag valde heller. Många varnade mig ju för att jag skulle tröttna på mörka väggar, men nej, det är det bästa jag gjort. Allt är så mysigt och hemtrevligt.

För 5 år sedan...

... var det januari 2015, och jag blev fast anställd som Marketing Manager efter 6-månaders provanställning. Fick då min första lilla bonus någonsin, och jag var så lycklig för det. Kommer ihåg att det var £500, och om jag inte minns helt fel så köpte jag en plattång för pengarna (GHD Classic Gold) som fortfarande is going strong idag!

Och i januari 2015 hade min man (då; pojkvän) köpt blommor till mig. Hmm... Varför händer det så mycket mer sällan nuförtiden? 😉

För 8 år sedan...

... var det januari 2012, och jag var hemma i Sverige mellan min examperiod och nästa termin på universitetet. Jag gick andra året. Kommer ihåg att julen var tuff på den tiden, då man fick lov att plugga inför sina exams under den perioden, eftersom de sedan hölls under de två första veckorna i januari. Men det betydde också att man sedan var ledig i ett par veckor efteråt.

Det här inlägget från min gamla blogg berör mig lite, eftersom det var morfars födelsedag, och som vanligt hade jag köpt godis till honom. Det var det enda han ville ha haha den godisråttan. I januari saknar jag fortfarande firandet av hans födelsedag.

8 år kanske har gått, men jag älskar fortfarande att luncha med mamma. Och att titta på Keeping Up With The Kardashians. Här nedan kommer dessutom en bild på min vackra vovve från den tiden.

För 10 år sedan...

... var det januari 2010, och jag pendlade fram och tillbaka från gymnasiet varje dag. Kommer aldrig glömma dessa tusentals tågresor, och framförallt hur många gånger jag stannade kvar i skolan sent för att kunna få bättre tåg och bussförbindelser hem. Idag hade jag inte alls haft samma problem, men på den tiden gick det mycket färre tåg och bussar. Vars tider dessutom inte matchade med vart jag skulle (en 2h resa till skolan var egentligen 1h 10min resa och 50min väntan på nästa tåg/buss)

Att gå International Baccalaureate programmet på S:t Eskils Gymnasium i Eskilstuna var värt alla tidiga morgnar, sena kvällar och långa tågresor x 100. Allt jag gick igenom då har verkligen gjort mig till den jag är idag (ordningsam, effektiv, hårt arbetande, klok, bilingual, eftertänksam, ifrågasättande, pålitlig...) Att pusha sig själv hårt från en tidig ålder, och att man vågar kämpa för sina drömmar, gynnar en verkligen såå mycket senare i livet.

För 12 år sedan...

... var det januari 2008, och jag städade ur min garderob. Det här med att jag vill ha det rent och fint i januari verkar ha följt med mig länge.

Min klädstil såg väldigt annorlunda ut när jag var 16 år jämfört med idag. Jag älskade färg, och min största modeinspiration var nog Blair Waldorf i Gossip Girl med hennes gula headbands och illgröna kappa.

Gillar

Kommentarer