Some years ago - december

Det finns mycket att skriva om när man tittar tillbaka på december föregående år, så jag har valt ut en salig blandning av favoritstunder.

För 5 år sedan...

... Var det december 2015, och vi åt som vanligt julmat hos mormor och morfar. Mormors julbord förtjänar verkligen en bild här. Solklart den bästa i världen.

För 6 år sedan...

... Var det december 2014 och jag var i Paris! Vilken underbar stad, jag vill jättegärna tillbaka någon gång mycket snart. Frankrike är ett sådant mysigt land. Så fort det är grönt ljus med att resa igen vill jag ta tåget till Paris. I alla fall, jag älskar allt med den här bilden. Den vackra byggnaden bakom mig, mitt hår, min kappa, min pradaväska... Åh, vad jag passar bra i Paris. 😉🥂

För 8 år sedan...

... Var det december 2012, och min engelska pojkvän (läs: numera min man) hälsade på mig i Sverige för första gången! Han flög till mig innan jul, fick träffa min familj för första gången, och jag visade honom Stockholm bland annat. Här står vi mitt ute på en frusen sjö i -17 grader. Han hade aldrig upplevt en sådan kyla tidigare. Huuuuuur unga såg vi ut/var vi egentligen?!

För 9 år sedan...

... Var det december 2011, och årets mysigaste dag på universitetetet. Jag och mina housemates lagade en stor engelsk julmiddag with all the trimmings. Just då var det det godaste jag ätit, men nu när jag tittar tillbaka på matbilden jag tog, ser det mest flottigt ut eller?! 😂 Nej man var ju inte den bästa kocken när man var 20 år.

Efter middagen gick vi ut på klubben. Mina housemates älskade att hänga på ett ställe som hette Jewel Bar/Envy där det enbart spelades RnB. Inte alls min typ av musik, men den kvällen hade jag aldrig haft det så trevligt.

För 11 år sedan...

... Var det december 2009, och ingen ville klä granen där hemma. Så jag klädde den själv samtidigt som jag skrev på en Business-uppsats, och min vovve tjatade på mig att jag skulle leka med hans boll. Stressen på den tiden... 😉 istället för julmusik spelades det Short Stack och The Killers i bakgrunden. Vilka tider.

För 13 år sedan...

... Var det december 2007, och jag måste bara dela en bild på mig från mattelektionen i pre-IB (första året på gymnasiet). 16 år gammal och söt. Och åh vad jag älskade det där cerisa hårbandet. Jag köpte det i England eller Skottland någon gång. Jag vill typ tro att jag ser likadan ut idag som jag gjorde då (att jag inte åldrats allt för mycket). Stämmer det?

Jag idag på bilden nedan. Redo för en mattelektion när som helst. Bättre på finansmatte och statistik än jag var då, men ge mig inga konstiga ekvationer tack.

Gillar

Kommentarer