Some years ago - augusti

Augusti betyder SEMESTER för mig och har gjort det sedan många år tillbaka. För jag lyckas alltid få till minst en vecka sommarsemester någonstans, och vi brukar resa iväg till ett fint land. Här kommer därför några tillbakablickar på vad jag haft för mig föregående år i augusti, med fokus på det jag gillar allra mest; resor, sol, bad och SOMMAR!

För 1 år sedan...

... Var det augusti 2019 och jag var på franska rivieran!! Har varit på många vackra platser runt om i Europa, men den franska rivieran tar nog hem priset. Speciellt förälskad blev jag i Cannes. Vi har bokat en resa till just Cannes om några veckor, och jag hoppas den inte blir inställd. Vill så gärna tillbaka till mitt Frankrike just nu 🇫🇷

För 3 år sedan...

... Var det augusti 2017, jag och min man gifte oss i Sverige och reste sedan till Palma De Mallorca. Det blev väl typ vår bröllopsresa fastän det inte var tänkt så. Vi solade, badade, gick runt på stan och åt suuuupergod spansk mat varenda dag. Hotellet vi bodde på (Gran Melia) var också super. Jag var rädd att Palma skulle vara turistigt och stökigt som Barcelona, men det är mer sofistikerat som Valencia. Gillade det jättemycket!

För 4 år sedan...

... Var det augusti 2016, och vi var till grönskande Toscana i Italien. Villan vi bodde i hade en av världens vackraste utsikter, jag skojar inte. Kan fortfarande drömma mig tillbaka om hur det var att sitta där uppe vid poolen, dricka ett glas prosecco och titta ut över bergen, alla rosbuskar och havet. Florens var också en mysig stad. Och jag gillade att besöka det lutande tornet i Pisa med.

För 6 år sedan...

... Var det augusti 2014, och jag och min man var den här gången i Spanien med svärfamiljen. Vi bodde i Xabia och hängde där och i Valencia. En dag besökte vi dessa fantastiskta klippor vid havet, och åt på en spansk restaurang i mitten av ingenstans. Cala... Någonting, hette det.

För 7 år sedan...

... Var det augusti 2013, och jag var på min första semester med svärfamiljen. Den gången var vi i Grekland och det var så sjuukt varmt. 40 grader! Vi bodde på den grekiska ön Corfu, och norra delen där vår villa låg (Kassiopi) var väldigt vacker. Dock steniga sandstränder överallt, men det var fint. Villan vi bodde i är nog min favorit även efter alla dessa år. Stor pool, en suite i alla rum och en riktigt bra planlösning.

Gillar

Kommentarer