Soluppgång

Veckan har kanske inte börjat superbra (var förväntansfull över ett möte jag skulle haft idag i Royal Arsenal, men jag blev tillsatt på ett annat projekt istället för att vi har så mycket att göra), och för varje dag som går håller jag bara mer och mer med mina 23 & Me DNA-resultat om att min kropp inte är gjord för tidiga morgnar. I helgen som varit vaknade jag 8:45 och mådde så bra. Mina DNA-resultatet visade ju att min ideala wake up time är 8:55. När jag ska upp innan kl 7 är det som om varenda cell i kroppen strävar emot. Det är mörkt, det är tidigt, det är onaturligt. Dock har jag blivit så bra på att gå upp i tid, så jag alltid hinner med frukost varje morgon innan jobbet. Det är jag stolt över att det blivit en vana. Hur dåligt jag än mår (är det bara jag som mår illa av att behöva vakna tidigt? Typ varje dag? Läs: I'm not pregnant, utan så här har jag mått i typ ett år).

Det jag gillar med morgnarna just nu är dock soluppgångarna. Hur vackert är det inte att bege sig till jobbet när himlen ser ut som på bilden ovan? Det hann precis spricka upp till solen gick upp. Och fastän det är mycket att göra på jobbet just nu, så trivs jag också i det. Jag älskar känslan man får av att få mycket gjort. Min helg var kanske lite väl lugn för min smak. Fastän jag behöver lugnet behöver jag också en balans - mer än jag kanske själv tidigare anat. Min man visade mig ett personlighetstest som hans universitetskollega skapat (han studererar en PhD i Psykologi), och enligt det testet blev jag en ambivert - alltså en blandning av intro och extrovert. De senaste åren har jag trott att jag knappt haft en gnutta extrovert kvar i mig, men så kanske inte är fallet. Jag behöver både ytte och inre stimulans för att må bra, och framförallt en bra balans mellan de två. Jag kan inte sitta hemma och läsa en bok i tre timmar, det går bara inte. Jag gillar att umgås med människor. De måste bara vara min typ av människor, så jag känner att jag får ut något av det.

En annan vacker soluppgång är denna ovan, som min bror skickade till mig. Han jobbar just nu i Harkie, precis vid Mälaren, och jag är lite avundsjuk på att han far arbeta med den här utsikten precis varje dag i ett par månader nu. Hade ju hoppats att jag själv var i Royal Arsenal idag och stirrade ut över Themsen med en kopp grönt te i min hand, men det får bli en annan dag! Idag behövs jag här på kontoret.

Gillar

Kommentarer