Sol & ekorrar

Solen var framme idag, och jag har tagit vara på varenda sekund av solsken! ☀️ Om det är något som gör mig extra glad i januari, så är det sällsynta dagar som dessa när solen faktiskt visar sig på himlen.

Jag och min man tog en härlig promenad runt The Beeches (Londons svar på Hollywood Hills), för att värma ansiktet och få i oss lite D-vitamin. Himlen var så klar att vi såg ner enda till The Shard och centrala London. Utsikten är underbar här på en molnfri dag. Det enda som gjorde mig sorgsen var att se mina tennisplaner igenbommade. Jag saknar tennisen.

Vad ska man hitta på i lockdown nummer... 3? Jag köpte lite monkey nuts och matade ekorrarna från sovrumsfönstret.

Vi har alltid haft två stycken ekorrar som brukar springa här i trädgården. En dag gömde en korre, vad som såg ut som en halv apelsin, i vårt palmträd på terrassen... Dagen efter, när jag satt och jobbade, såg jag hur han hämtade den igen. Det är så smarta! Jag är van att de använder mina blomkrukor som skafferi, men nu fungerar tydligen palmträden som gömmor också.

I alla fall så brukar jag mata två ekorrar. Imorse var de fem... Jag kanske borde sluta snart innan grannarna börjar klaga, men de är ju så sööööta.

Gillar

Kommentarer