Sol & blåbär

Jag är nöjd med min dag fastän jag är sjuk. Sippar konstant på en kopp med varmt vatten - så förhoppningsvis släpper det värsta av halsvärken snart, och jobbmässigt har jag fått ganska mycket gjort.
Att jobba hemifrån är ju helt underbart. Jag trivs så bra med ensamheten och tystnaden. Dessutom är det 20 grader varmt ute och sol. Jag hade gärna jobbat på terassen, men solen står så lågt den här årstiden att vi inte har någon sol där längre. Däremot kunde jag sola om jag öppnade dörren och lade mig ner på vardagsrumsmattan.
Så härligt att sola på mattan. Tror knappast att man bli brun längre, men det var skönt att bara få solen i ansiktet och ladda upp med lite välbehövlig d-vitamin. Oktober har varit en konstig månad hittills, med riktigt kalla regniga höstdagar eller alldeles underbara, varma sensommardagar. Kanske därför jag blivit sjuk. Kroppen vet inte vilken temperatur den ska vara beredd på.
Nu tar jag ett break från jobbet igen med ännu ett avsnitt av Gossip Girl och lite lunch. Tänkte knapra på en god sallad. Har också ätit världens största blåbär (de måste vara genmodifierade...). Efter lunchen blir det mer jobb i soffan, och sedan ska jag packa och bestämma outfits inför helgen. Jag har nämligen bara morgondagen kvar att jobba, och sedan åker jag till Sverige för några mysiga dagar med familj och vänner.

Gillar