Snart vår årsdag

Idag fyller min härliga mormor hela 79 år, och det känns bra att jag fick träffa henne för bara ett par veckor sedan, och jag ringde henne även imorse. Men jag längtar såklart samtidigt även till nästa gång vi ses, och då ska jag köpa maaaassor med choklad till henne, som en försenad födelsedagspresent 💕 Hon är så härlig, min mormor. Alltid lika glad och rolig, och trots hennes ålder arbetar hon i sin trädgård varje dag. Hon älskar att plocka med sina blommor och klippa buskar haha. Igår klagade hon till mig att hon hade ont i ryggen efter 3h arbete i trädgården. Hallå, det skulle jag också ha! Hon är så hurtig.

Förutom att det är min mormors födelsedag, så är det också snart min och min mans årsdag igen; vår tredje bröllopsdag! Tiden som gått stämmer faktiskt in på hur längesedan det känns som det var sedan vi gifte oss. Det var ett tag sedan nu. Delar med mig av två bilder från vårt bröllop (över och under) som inte är världsprofessionella, men som jag älskar ändå.

Tredje årsdagen betyder läderbröllopet, och vi har båda köpt presenter till varandra gjorda av fuskläder. Jag tror att skinnjackan min man köpt till mig är fusk, det var i alla fall det jag ville ha 😉 Min present till min man är tre stycken lådor med fuskläderhandtag. Den lilla har jag tänkt att vi kan använda som en memory box; där vi kan förvara biljetter, kort och annat sentimentalt vi sparat under åren. De andra får min man använda som förvaring. Just nu ligger de fortfarande nedpackade i plast. Tänkte att min man får öppna (och sätta ihop dem) själv sen.

Vi får se hur vi väljer att fira dagen i år. Jag har en ballongleverans som kommer någon gång under dagen 😂 och om allt går som det ska så är vår årsdag dagen efter vi kommer hem från Frankrike och jag ska jobba. Men något mysigt kommer vi också hitta på. Jag ser fram emot det!😊

Gillar

Kommentarer