Snart dags för myshelg

Igår kväll fick jag hem mina små bebisar igen. Jag ser fram emot att mysa med dem i en heel vecka. De har blivit riktigt vuxna nu (de är ju faktiskt hela 10 månader), och rejält självsäkra. Kommer ihåg hur jag var rädd för att de skulle glömma bort mig när jag bara har hand om dem ca var 3:e helg, men det gör de inte. De blir så glada av att se mig. The feeling is mutual, honies. Så jag ser fram emot en vecka med att bygga hinderbanor på vardagsrumsgolvet, slippa kasta morotsskal, och alltid ha några som skriker på mig så fort jag prasslar med något.

Förutom att ta hand om marsvinen, så vill jag bara mysa med min man i helgen. Jag har ju precis kommit hem från Sverige, och min man åker till Madrid på måndag, så den här helgen vill vi inte göra något speciellt. Bara mysa. Äta gott. Prata. Jag tröttnar aldrig på att umgås med den här underbara människan, och är typ avundsjuk på mitt eget förhållande. Ska det verkligen vara så här enkelt att vara gift? 😊

Något som dessutom blir extra härligt med helgerna den här tiden på året, är att man kan sova tills det är ljust ute. Det blir liksom inte lättare för en morgontrött person att behöva gå upp mitt i den kolsvarta natten för att åka och jobba… Så jag uppskattar bara helgmorgnarna ännu mer 😊 Åh, jag kanner doften av helg nu. Om endast 2 timmar.

Gillar

Kommentarer