Snart 9 år tillsammans

När träffades du och din man? Första gången, supersnabbt, i oktober 2011. Jag satt i min väns studentrum och en annan vän kom in tillsammans med honom och frågade om vi ville följa med ner till matsalen och äta middag (de bodde i catered accommodation). Vi svarade nej haha. Annars pratade vi med varandra för första gången i februari 2012.

Hur träffades ni? Via gemensamma vänner i Rees Hall (student accommodation på University of Portsmouth).

Vår första bild tillsammans.

Var det kärlek vid första ögonkastet? Nej. Jag tyckte han verkade trevlig, men det var inte mer än så.

Var ni vänner innan ni blev kära? Ja, enligt mig var vi vänner i några månader. Min man fick dock känslor för mig väldigt snabbt, så han såg mig alltid som mer än en vän.

Vad gjorde ni på första dejten? Vi gick till stranden och solade, och bara satt där i 4h och pratade. Jag minns den dagen så himla väl. Ett utav mina finaste minnen, någonsin.

Jag hade denna turkosa topp på mig på vår första dejt.

Och andra? Vi var inte ensamma så mycket där i början. Vi träffades mest ute på klubben, eller så hängde vi på stranden och The Common tillsammans med våra vänner. Så jag kommer faktiskt inte ihåg "andra dejten."

Första gången pappa och min man träffades. I Spinnaker Tower, Portsmouth.

När introducerade ni varandra för era föräldrar? Min man fick träffa min pappa för första gången i oktober, efter vi varit tillsammans i ca 5 månader. Pappa kom ner till Portsmouth och vi besökte Spinnaker Tower och gick på glasgolvet. Sedan flög min man till Sverige för att träffa mig innan jul, och då fick han också träffa min mamma och bror för första gången. Jag fick träffa hans mamma och bröder för första gången i november samma år. Vi tog tåget hem till hans familj i Morden, över firework-weekend. Hans pappa var på en jobbresa till Indien, så honom träffade jag inte förrän flera månader senare.

Första gången jag träffade hans familj. Vi tog en promenad med hans hund, Ned, som finns kvar än idag. Han är 14 år gammal!

Vad är nästa mål i ert förhållande? Det skulle vara fantastiskt att få ett barn tillsammans. Vi båda känner oss redo för det, men om det sker i år, nästa år eller om 5 år... Det får framtiden utvisa.

Gillar

Kommentarer