Smygtitt: Herrgårdsrummen

Jag tog inte många bilder på själva herrgårdsrummen den här gången, men jag ska ge er en smygtitt på tre stycken. Som jag berättade i föregående inlägg, var det lila rummet det första jag fick se. Eftersom min bror jobbat där hade han skickat en massa bilder till mig tidigare, men det här var alltså det första rummet jag gick in i själv.

Vore jag gäst, och inte bruden på mitt bröllop, skulle jag definitivt vilja bo i det här rummet. Bästa utsikten från både sovrummet och badrummet. För 1700kr per natt kan du stanna i det här underbara rummet. Eller gratis, om du är min bröllopsgäst tihii.

Dock har jag väldigt svårt att placera gäster här inne, och har inte alls bestämt vilka som ska bo här än. Det känns som ett feminint rum som alla damer skulle uppskatta haha men alla kvinnor vi bjudit har sin man med sig, så då är inte ett twin room aktuellt, tycker inte jag i alla fall.

Det finns två enkelrum på herrgården, och det här är ett utav dem. Just det här rummet ska min bror sova i. Hälften av rummen har utsikt över parken och sjön, och den andra hälften har utsikt över herrgårdsentren och stallet. Det här är ett utav rummen med just utsikt över entren. Ett utav få rum min bror faktiskt INTE har renoverat. Och där ville han sova? Undrar varför hmm...

Sedan har vi det gröna rummet, som är en av tre juniorsuiter. De är lite större än resten av rummen, med lite större badrum också. Mina föräldrar ska sova i en av suiterna, min fästmans föräldrar i en annan, och just den här är reserverad för mina brudtärnor. Rummet kallas för (förutom det gröna rummet) den stora barnkammaren. Sängarna är målade, men de är de riktiga orginalsängarna från Oscar-någons-tid (inte så bra på/intresserad av historia). Alltså, jag älskar vintagemöbler och 1920-tals filmer från New York, men historia var verkligen hatämnet i skolan.

I alla fall tycker jag den här suiten är charmig den med. Den ligger precis bredvid bröllopssuiten, så har en liknande utsikt över sjön och parken. Om mina brudtärnor ska bo här kanske det passar att göra sig i ordning här inne. Det är som sagt inte bestämt vilka rum vi ska vara i innan vigseln, men vi får se. Det som är bestämt är i alla fall att jag och mina brudtärnor kommer ha spabadet för oss själva på förmiddagen. Champagne i jaccuzzin innan vi gör oss redo ser jag verkligen fram emot!

Gillar