Smygtitt: Badrummen

Jag brukar inte resa till Sverige i februari, men just den här resan jag gjorde förra veckan var nödvändig för bröllopsplaneringen. Det var mycket detaljer vi ville stämma av med herrgården, och vi fick verkligen svar på många frågor och tankar då vi lyckades gå igenom det mesta under dagen. Så nu ligger bollen åter hos mig igen, (min fästman med såklart, men eftersom han har fullt upp med heltidsjobb samtidigt som han studerar en Masters Degree, tar jag gärna på mig största ansvaret med bröllopsplanering just nu).

Jag har redan visat bilder på bröllopssuiten, men jag visade aldrig badrummet. Så här ser det ut.

Det finns både dusch och bubbelbadkar i bröllopssuitens badrum. Det är också helt nyrenoverat, vilket alla badrum på herrgården är, och det är så roligt att min duktiga bror gjort det mesta av jobbet! Alla badrum är dessutom helt i min stil (jag älskar ju neutrala färger).

Mitt favoritbadrum på herrgården (förutom bröllopssuiten då) är definitivt det här badrummet med en superutsikt ut över sjön och näckrosdammen. Det här badrummet tillhörande det “lila rummet” som det kallas, var det första rummet jag fick se, så snacka om att jag blev såld direkt (Notera att den här bilden tog jag i somras, därför det ser så grönt och fint ut där ute).

De flesta andra badrummen har dock inte fönster, men vad gör det när alla är så nyrenoverade och fräscha. Som det här rummet som både har badkar och dusch. Jag älskar som sagt de neutrala färgtemat, och att de behållt så mycket gamla detaljer i sovrummen, men valt att helt rusta upp badrummen. Det är ju så det ska vara. Jag tror ingen uppskattar att kliva ned i ett gammalt badkar från 1700-talet, men när det kommer till en dyr, handgjord stolsram med gulddetaljer är det något helt annat.

Alla herrgårdsrum är dessutom en suite’s (badrum på rummet), så oberoende av vem som sover i vilket rum, så får alla våra gäster det väldigt privat och lyxigt. Jag tror definitivt jag vält rätt ställe för bröllopet.

Gillar