Smart Tap

På ett projekt som jag arbetar på just nu har vi nu installerat ett “Smart Tap”-system i ett restaurangkök, och efter att fått prova det är jag helt såååld. Jag vill ha en egen Smart Tap i mitt kök!

En Smart Tap är alltså en kökskran där du kan få kokande vatten direkt på endast ett knapptryck. Det finns även en knapp för iskallt vatten (kommer också direkt ur kranen), samt en knapp för bubbelvatten. Så bekvämt, och verkligen en smart lösning!

Du behöver alltså aldrig mer använda en vattenkokare, en soda stream maskin eller låta vattnet rinna i flera minuter för att få det riktigt kallt. Den här lösningen är alltså väldigt miljövänlig, samtidigt som den också gör livet lite smidigare.

Det enda som hindrar mig från att installera ett sådant här system hemma hos mig IDAG, är naturligtvis priset. Denna fantastiska lösning har ett installationspris på mellan £2000-4500. Alltsa ca mellan 23,000 och 50,000kr.

För företag som använder stora restaurangkök förstår jag att det är ett rimligt pris för någonting de kommer få mycket nytta av och dessutom tjäna mycket tid på. För hemmabruk kanske det inte går att berättiga på samma vis… Vi får se när vi gör om köket. Då kanske jag kan lyckas smyga in en smart tap där någonstans utan min mans vetskap 😉

Han är nämligen världens “nej-sägare.” Misstolka mig rätt, han är bra på många sätt, men vill jag ha lyxiga saker här i livet får jag köpa det själv, och sedan inser min man att jag gjort ett bra val om ca 6 månader… Vissa tar beslut fort, andra går sakta genom livet och tvekar vid minsta beslut haha. Hur han är chef över 24 personer och jag endast 1 (min assistent) kommer jag aldrig förstå 😂

Gillar