Slutet på veckan

För två år sedan svarade jag på dessa frågor om hur min vecka varit, och jag tänkte att jag svarar på samma lista idag! Det har varit mycket på jobbet den här veckan, och jag känner att jag verkligen behöver sätta mig ner i soffan nu en halvtimme och bara koppla av. Jag älskar att koppla av genom att skriva listor, och blogga, så nu kör vi.

Det bästa med denna vecka?

Det som spontant kommer upp bara så där, är hur trevligt det varit att försöka bli gravid he he... Jag har ägglossning just nu 😊

Det sämsta med denna vecka?

Det har varit SÅ mycket på jobbet. Jag tackade ja i början av veckan till att arbeta övertid, och jag känner nu att jag kunde valt en annan vecka... Har ett Microsoft Teams-möte kvar, sen kan jag ta helg!

Veckans serie?

Family Guy. Det har kommit ut en helt ny säsong på ITV I Player, och den är sååå rolig.

Vad händer just nu?

Jag satte mig ner i soffan och tog en paus från jobbet. Dags för djupandning följt av en sen lunch. Jag tänkte också dammsuga övervåningen.

Den senaste bilden du tog?

Det var den här på ett marsvin som var i vägen när jag skulle tvätta igår kväll. Inte konstigt man blir stressad. Han tror alltid att en filt på golvet betyder "min säng..."

Har du en bra hårdag?

Kan jag svara exakt likadant som jag gjorde för två år sedan? Jag tvättade håret igår, så det är fint, men jag tycker samdigt volymen är bäst på dag 3 efter lite användning av torrschampo.

Var vill du vara om 6 år?

Jag vill ha ett barn och ett hus, och kanske börjar det bli lägligt att skaffa hund. Jag skulle vilja arbeta deltid också, och balansera arbete med att vara mamma. Osäker om det sker redan om 6 år dock.

Vad gjorde du för exakt 5 månader sen?

Den 3:e april var det påskafton i lockdown, och jag och min man lagade en svenskengelsk påskmiddag och åt en massa chokladägg. På bilden nedan stekte jag köttbullar iklädd min mans tröja. Väldigt smart (det stänker ju så mycket när man steker köttbullar...).

Har du gjort något onödigt idag?

Nej! Dagen har varit väldigt produktiv, på gränsen till lite för stressig faktiskt.

Dagens mysigaste?

Jag tror det kommer bli ikväll. Jag och min man ska laga fredagsmiddag, kanske titta på en film, och jag bara älskar fredagskvällskänslan - det är HELG och det är dags att koppla av. Jag ska videosamtala med mamma och pappa också.

Vad är helgens fantastiska planer?

Min mans farmor kommer ner till London imorgon (hon bor annars i norra England). Vi ska träffa henne på en lunch i Covent Garden. På kvällen ska jag och min man ha en date night hemma (min årspresent till min man), och på söndag ska jag spela tennis.

Gillar

Kommentarer