Slutet av oktober

Det känns inte som om det endast var fyra veckor sedan jag hängde med pappa här i London runt Stamford Bridge. Känns inte heller som om det bara var två veckor sedan jag var i Sverige, men samtidigt är det sjukt att oktober redan gått mot sitt slut. Det har varit en bra månad - en konstig blandning av sommarvärme och sol, och vinterkyla och regn - men trevlig. Jag skulle ljuga om jag sa att det inte var väldigt tufft på jobbet just nu, but this too shall pass. Mitt jobb har alltid varit en berg-och-dalbana, med intensiva, stessiga perioder följt av lugna, mer trivsamma kontorsveckor. Man vet aldrig vad som väntar runt hörnet, vilket ju kan vara både positivt och negativt.

Jag fick den finaste svarta polotröjan av min man, köpt på Zara i Madrid, som jag lever i just nu. Under alla år med min man kan jag räkna klädesplaggen jag fått av honom på en hand, så jag blev grymt förvånad när han hade köpt den här åt mig. Love it!! Han ger inte sig själv enough cred. Tycker jag är för petig för att våga köpa kläder åt, men han vet ju exakt vad jag vill ha egentligen.

Nu ska jag snart ha ett möte om morgondagens möte (magaad…), sen ser jag inte bara fram emot en ny månad, utan också helgen. Det blir lite Bonfire Night-firande med vänner. Är ingen Halloweenälskare, men Bonfire night tycker jag är mysigt. Det blir nästan som Valborgsmässoafton, vilket är något jag inte firat sedan jag var 14 år tror jag. Så Bonfire Night är min Valborgsmässoafton, och det sker nu på lördag!

Hejdå oktober!

Gillar

Kommentarer