Slug & Lettuce

Min man ville bjuda mig på en utelunch idag (eller tekniskt sett igår), men eftersom vädret har varit kaos (enligt Englands standard) är det fortfarande svårt att resa runt i London. De flesta tågen är inställda, media varnar för ishalka, att man helst ska stanna inne osv. Till och med mitt jobb fick stänga klockan 3 i fredags, och jag gick hem i detta "snökaos". Därför kom vi inte så långt när vi ville ut. Vi tog bilen till mitt jobb och parkerade där, och gick sedan in till Sutton.
Det var en iskall promenad, men värt det för att äta lite god mat! Väl inne i Sutton valde vi att gå till Slug & Lettuce, vilket är en restaurang/barkedja som finns i de flesta städer runt om i England. De fokuserar på pubmat och cocktails (de har happy hour 24/7). Slug & Lettuce var ett favoritställe i Portsmouth på grund av deras relativt billiga priser och goda cocktails, men nu har jag inte varit där på ett par år. Förra gången jag var där åt jag deras "pub-tapas", vilket jag och min man valde även den här gången.
Vitlöksbröd, strips, kycklingvingar, friterad svamp, anchini, frittata, falafels, lökringar, kycklingspett, chickpeas, crudité och såser... Riktigt gott! Jag älskar publuncher/middagar. Efter vi ätit gick vi runt i lite butiker, men ingen av oss är ju shoppingsugna nuförtiden. Varför köpa kläder och skor som vi redan har, när vi kan fokusera på nästa resa istället? Nästa "sak" jag vill köpa åt mig själv är nog en karibienresa nästa vinter, eller ett par designersolglasögon 😎 Det känns okej att spendera mycket pengar på mycket mat, men när det kommer till prylar vill jag nuförtiden ha färre men dyrare saker.

Gillar