Slow cooker

Vi skrev på inbjudningskorten att vi inte ville ha några bröllopspresenter i form av actual presents. Alltså inga hårda eller mjuka paket, utan bara en slant vi kan spendera på den perfekta bröllopsresan samt skänka till cancerfonden. Vi har ju samtidigt valt att endast ha 55 gäster, så precis alla i vår närhet vet ju inte om vår önskan. Så idag på jobbet fick jag en liten bröllopspresent av en kollega. En slow cooker!

Vi delar intresset för mat och hon har alltid pratat om sin slow cooker som hon älskar. Speciellt eftersom man kan lägga kött där i på morgonen innan jobbet, och det är sedan färdigt och alldeles mört när man kommer hem på kvällen. Man kan dessutom inte bara laga kött i en slow cooker, utan nästan precis vad som helst. Ska bli kul att prova och se vad jag tycker! Min första slow cooker-upplevelse får nog bli biff stroganoff.

Jag blev lite rädd att den inte skulle få plats någonstans eftersom vi har ett ganska litet kök, men min fästman fixade det. Jag vet inte vad det är med män och att hitta plats – de är ju expert på det! Alla undrar jämnt till exempel hur jag kan resa med endast handbaggage så ofta. Det är inte det att jag tar med mig mindre saker än andra, utan jag har växt upp med pappa och morfar som lärt mig hur man ska packa väskorna. Min bror och fästman är likadana, så är det något som jag inte tycker får plats hemma, kan de garanterat hitta plats åt mig. Mä​n ä​r bra ibland.

Gillar

Kommentarer