Skottårsdagen

I år fick vi alla en extradag, och jag valde att tillbringa den på bästa sätt!

Först var det dags för mig att äntligen bleka håret. Jag gick till min favoritsalong här i England som är en kedja som heter RUSH. Defintivt inte det billigaste stället, men jag har sedan jag gick på universitetet alltid tyckt de varit väldigt kunniga och professionella, och resultatet blir alltid fint. Det var mitt första besök på RUSH i Sutton (annars besökt salongerna i Wimbledon och Portsmouth), men jag lyckades få en riktigt bra frisör som jag gärna går tillbaka till igen.

Efter 4h(!!) på salongen kom jag äntligen ut med en kallare nyans av blonda highlights, samt ett fräscht, nyklippt hår. Mitt hår tar alltid en evighet att bleka. Det ser tunnt ut, men när frisören väl börjar separera det med folie, så kommer det bara fram fler och fler lager... 😄 Jag har tyckt att håret varit torrt och tråkigt den senaste tiden, så jag tog verkligen åt mig när frisören sade att det var fint, välskött, starkt och mådde bra. Jag tackar Fushi Shampoo för det!

Efter frisörbesöket åkte jag direkt till Kingston för att ha tacos och Wahlgrens Världs-mys med min svenska vän. Vi delade också på en flaska prosecco, och det var en jättetrevlig eftermiddag /kväll. Hon arbetar för ägaren av kanal 5, så hade tillgång till bland annat Biancas 25-årsfest, vilket var roligt att se.

Hade verkligen den perfekta lördagen, och den perfekta lilla extradagen på året! Min söndag var också härlig. Solen sken och jag kunde hänga ut tvätten på terassen för första gången i år. En stor lycka för en pedantisk housewife like me 😄

Gillar

Kommentarer